Junkyard


  Info
  Junkyard startet i 2002 som en liten skateshop i Sverige, og er nå Skandinavias største og beste nettbutikk for urban fashion. Junkyard.no ble lansert høsten 2009. Fra vårt kontor i Oslo håndterer vi alle kundehenvendelser, sørger for at varene kommer trygt frem til kunden, samt administrerer sosiale medier og markedsføringstiltak.
  Junkyard – We are fashion, street and sports.

  Firmainformasjon
  Firmanavn: TPT AS/ junkyard.no
  Organisasjonsnummer: 994161229MVA

  Besøksadresse
  TPT AS/ junkyard.no
  Sagveien 21 A
  0459 Oslo

  Fakturaadresse
  TPT AS / junkyard.no
  P.B 5101 Majorstuen
  0301 Oslo

  E-mail adresse: [email protected]
  Telefon: 21 67 62 20

  Amfori BSCI

  Amfori BSCI


  CSR
  Junkyard er opptatt av at varene vi kjøper og selger produseres under gode forhold for de som jobber på fabrikkene og miljøhensyn. Vi ble derfor medlem av Amfori BSCI i 2017. Amfori BSCI startet opp i 2003 med ett mål om å hjelpe bedrifter med å forbedre arbeidsforholdene hos sine leverandører rundt om i verden. Sammen med våre leverandører jobber vi for å implementere Amfori BSCI sine verdier og prinsipper for å kontinuerlig forbedre vilkår og arbeidsforhold i fabrikkene hvor våre produkter produseres.
  Les mer om Amfori BSCI og deres verdier her.

  Kjemikalier
  Det viktig for oss at uønskede kjemikalier ikke blir brukt under produksjon av våre egne varer. Vi bruker derfor Tekstilimportørenes kjemikalieguide som en del av vår leverandøravtale. Tekstilimportørenes kjemikalieguide tar hensyn til europeisk og nasjonal lovgivning innenfor kjemikalier. Den inneholder også industristandarder og praksis som strekkes seg utover lovkravene.
  Ønsker du å vite mer om dette kan du kontakte oss her.

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?