RADiculous + Stavernfestivalen=$ant - PT.1

  Bloggerne Nora & Kelly fra RADiculouslife besøkte Stavernfestivalen, sjekk ut PT.1.

  Etter Junkyards fest på sukkerbiten torsdag, var det ikke akkurat lett å komme seg opp fredag morgen. Solen stekte, hodet kokte og Big Sean skulle på scenen om et par timer. Fire timer etter planen satt RAD turen mot Larvik og Stavernfestivalen. På en lang og overfull togtur begynte klokken å nærme seg Big Seans scenetid, og vi fulgte spent med på Snapchat. I 2015 trenger man ikke å være til stede, for du får meg deg alt som skjer uansett. Det virket i hver fall som Big Sean leverte best denne dagen.

  Festivalområdet var lite, fuktig og tåkete. Et stort parishjul var blikkfang for festivalen, og skapte en lekende festivalstemning noe alla Coachella, selv om Stavernfestivalen har mye å strekke seg etter.

  Som et lysglimt i en ellers mørk sfære, begynner musikken å spille. Fansen skriker, og Pharrell entrer scenen. Gamlefar ser ikke éndag eldre ut enn da han var med i N.E.R.D. Etter et par nye sanger som slo sånn halvveis an, kjørte han på med gamle klassikere, og dro opp en pulje med gutter, jenter og små barn på scenen. Frontin, Lapdance og She Wants To Move slo best an hos den eldre generasjonen, og fikk gamle rockere som oss, til å nærmest hoppe opp på scenen. Dansere i freshe adidas klær sto for mye av showet, men Pharrell holdt tritt med et fint smil og noen headbangs. De siste låtene besto av superhits som Blurred Lines, Get Lucky og Happy. Skateboard P. avsluttet konserten med sangen Freedom, og hold en lang anekdote om at mennesker må være snille mot hverandre. En jente bak oss besvimte, og tåken lå like tykt som inngangen til Mordor. Det var nå på tide å takke for en herlig konsert, og lade opp batteriene til neste dag.

  Foto& Tekst: RADiculouslife

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #radiculouslife #junkyardxxxy #festival #stavernfestivalen

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?