STHLM BY NIGHT: SUGARCANE & OH MAMA! CREW

  Se bildene fra da Oslobaserte Oh Mama! Crew spilte i Stockholm sammen med de svenske jentene i Sugarcane på premieren til Sugarcane Saturdays!


  Den siste lørdagen i februar dro tre av jentene i dj-crewet Oh Mama! Crew ned til Stockholm for å gjeste sitt søstercrew Sugarcane på deres klubbkonsept Sugarcane Saturdays. Jentene hadde hentet inn MC Keon som host på mikken denne kvelden, og stemningen sto i taket med fullstappet dansegulv før klokken 23.

  Oh Mama! Crew består egentlig av seks jenter; DJ Liz, BNGSTRR, Dj Helene, Dj Susie The Bear, Fashionista og Dj Mingle, som nylig feiret fireårsdagen sin sammen som crew. De har spillejobber både i Norge og utenlands, i tillegg til at de driver Dj Skolen i samarbeid med Oslo Røde Kors og har dj-kurs over hele landet. Jentene spiller mye variert, men har spesielt hip hop og dancehall som yndlingssjangre.

  Sugarcane oppstod i 2013 og helt siden oppstarten har det vært snakk om å få til et samarbeid. Derfor var det ekstra gøy at klubben ble packed lenge før midnatt og ikke minst at de hadde så mye til felles. Sjekk ut bildene her! Og se opp for et nytt samarbeid med disse to crewene i Oslo i nærmeste fremtid!

  Følg Oh Mama! Crew på Soundcloud & Facebook
  Følg Sugarcane på Facebook.

  Tekst: Elisabeth Larsen
  Foto: Olle Enqvist
  Instagram: @ohmamacrew


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #ohmama!crew #sugarcane #junkyardxxxy #sthlm

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?