130 kilo kjøtt og englevinger by RADiculouslife.

  Denne høsten er det dekket for et utallige stjernespekkede konserter i Norge. Rapperne A$AP Rocky og Wiz Khalifa kommer blant annet hånd i hånd til Trondheim, mens mindre kjente Post Malone holder det ekte på Blå. Forrige uke tok Miguel og Action Bronson turen innom Oslo. Vi var så heldige at vi fikk oppleve.

  Showmann
  Det hele startet med Miguel som uten tvil sto for det beste showet. Den amerikansk/meksikanske artisten går under sjangeren alternativ R&B, og det blir det også gitt uttrykk for på scenen. Englevinger er noe man kanskje assosierer med Märthas engleskole eller Halloween, men Miguel bruker det som sceneneantrekk. Som om ikke det var nok, hadde han også et frynsebelagt mikrofonstativ, overdådig lysshow og en vindmaskin som hadde gjort selveste Beyoncé sjalu. I motsetning til Kurt Nilsen, både ser han og høres ut som en engel.

  Miguel er en av de få R&B artistene som bryter sjangerens grenser i forhold til innhold, kontekst og framførelse. Han er også en av de få som klarer å levere et fullkomment liveshow verdt hver eneste krone. Et av høydepunktene var da han fremførte «a beautiful exit», og vindmaskinen blåste som om han var på en båttur i Kragerø. Tipper også at flere truser ble våte da han dro «the valley», og en rocka versjon av «Pussy is Mine». Den største crowd pleaseren var uten tvil Grammyvinnende låten «Adorn». Kort oppsummert har artisten blitt mer rocka, kunstnerisk og flinkere til å levere. Uansett hva slags musikk du hører på anbefales det å få med seg Miguel neste gang han er i landet.

  285 pounds of beef
  I motsetning til Miguels ekstravagante show var Action Bronson strippet for fjær, kult lysshow og vindmaskiner. Han holdt det så ekte som bare en rapper fra Queens kan gjøre det. Det at han entret scenen til George Michaels «Careless Wispers», setter standarden for showet og maler et bilde av hvor dimensjonal han er som person. Den tidligere kokken har truffet mange hjerter med matserien «Fuck, That’s Delicious», og i tillegg stadfestet seg som en respektert rapper, selv om han for det meste er totalt useriøs.

  - It’s 285 pounds of beef standing on this fucking stage, roper han av full hals og får en dundrende applaus. Action Bronson er kanskje ikke den beste rapperen, men han er en av de råeste. Han leverer det han skal og er stødig gjennom hele showet, upretensiøs og ekte. Overgangen fra George Michael til den første låten «Brand New Car», er skjærende, men funker på en eller annen måte veldig bra.
  Med 98 prosent menn i publikum, var konserten overfylt av testosteron, noe som resulterte i flere slåsskamper. Ubrydd av de tøffe gutta, kjørte han på med «Baby Blue», «Easy Rider» og «Actin Crazy», fra det nye albumet. Den gamle slageren «Strictly 4 My Jepps» var nok den som slo mest an hos publikum.

  Kort oppsummert er Action Bronson en av råeste, jordnære artistene som eksisterer i dag, men det må bare komme fram at skuffelsen var stor da han ikke tok av seg t-skjorten.

  Foto & Tekst - RADiculouslife

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?