Anna Of The North @By:Larm - Live studio Session

  Anna of The North er i ferd med å ta musikkverden med storm, Kelly og Nora i RADiculouslife tok turen innom The Loft da Anna Of The North spilte inn live studio session som en av få utvalgte by:Larm artister, se videoen over for å høre den vakre versjonen av debut singelen "Sway"

  Anna av Norden begynte sin musikkariere i Australia for kun 8 måneder siden. Midt i studiene møtte hun den australske hunken Brady, som også er mannen bak hitten ”Sway”. Han introduserte henne for musikk, og oppmuntret Anna til å synge. Nå er den lille norske jenta klar for å nå hele verden med sin særegne stemme.

  Gratulerer med over 2,3 millioner plays på Soundcloud. Hva er planene fremover?

  - Takk! Vi gir snart ut ny singel, så er festivalsommeren rett rundt hjørnet. Vi jobber også med å bli bedre live. Vi har kun hatt fire konserter sammen som et band, så får vi se om vi kommer oss litt ut i verden også.

  Når kommer neste singel?

  - Vi vet ikke helt enda. Vi hadde egentlig tenkt til å slippe den før by:Larm, men det blir det ikke noe av. Er det en ting jeg har lært meg, så er det at musikk tar tid.

  Livet som artist har kommet brått på den unge jenta fra Oslo. Konserter, intervjuer og kameraer er enda ikke blitt en vanesak. Ekstrem sceneangst og usikkerhet legger press på den søte jenta, men hun har ikke tenkt til å stoppe.


  Du har hatt enorm suksess med din første singel ”Sway”. Har du prestasjonsangst for neste låt?

  - Selvfølgelig mye press. Vi har fått mye positiv omtale, og i prosessen blitt et ganske bra team. Vi har blitt tigthere og fått mye bra folk rundt oss. Det viktigste er egentlig bare å tro på seg selv, kjøre fullt ut, og drite i hva alle andre sier.

  Hva er ditt forhold til Junkyard?

  - Jeg har hengt litt i ski & snowboardmiljøet, og kjenner til Junkyard via fester og ski/snowboardmiljøet. Det jeg liker med Junkyard er at de plukker opp ”up-and coming” personligheter, og det står det mye respekt av. For å komme seg opp trenger man hjelp av andre, folk som faktisk tror på deg. Kultur er så viktig, og musikk er en stor del av det kulturelle livet.. At Junkyard ser forbi ski, sport og action er kult. Junkyard har vær en viktig samarbeidsparter for mange kulturelle begivenheter. Alt fra små bloggere, idrettsstjerner, artister og festivaler, har hatt sjansen til å få vist sine mange talenter. Noe det står stor respekt av.

  Hvordan ser sommeren ut?

  - Vi skal gjøre en del festivaler i Norge, blant annet Slottsfjell, Øya, Oscarsborg.

  Ingenting i utlandet?

  - Vi prøver å holde oss her. Om man drar til utlandet så tidlig i karrieren, kan det bli litt for voldsomt. Det blir for mye på en gang. Vi drar utlandet når vi er mer vant til å opptre.

  Vi ses på by:Larm da!

  - Ja! Jeg er jævlig nervøs, men det blir gøy.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #junkyardxxxy #bylarm #theloft #adidasoriginals

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?