Autumn Breeze @Leiligheten

  En over gjennomsnittet kreativ gjeng samlet seg i leiligheten for Junkyards Autumn Breeze, en varm feiring av høsten og kulden som sniker seg på.

  Dørene åpnet kl. 17 og det startet med kjappe lydsjekker til de åtte artistene som i løpet av kvelden skulle innta scenen. Det ble fort mye larm med Freddy Fisk og Smudeste i dj-boksen, en gjeng musikere og andre kreative samlet på ett sted. Etter at leiligheten var pakket full, var Marielle Grant først ut med sin store stemme akkompagnert av pianisten Christian Stähler.

  Neste mann ut var hip-hop artisten Bright. Med sine kjappe rim vekket han entusiasme blant publikum. Tett på fulgte Adrian J og Aleksander Walman med låter som varmer pikehjerter, jammen hoppet Damien også opp på scenen og sang med på siste låta. Hip-hop gruppa Soso & Monkis avrundet kvelden med tre sterke låter og en stor skål for alle som var med å gjøre denne kvelden fantastisk hyggelig.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #autumnbreeze #afterwork #brightowusu #damien #aleksanderwalmann #adrianjørgensen #sosoandmonkis #mariellegrant #davidgallefoss #junkyardxxxy

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?