Blogg Inspo: Heidi Chic

  Heidi har en stor interesse for skjønnhet, mote og hud. Hun brukte Instagram for å fremme disse tre interessene, og startet bloggen heidichic.blogg.no i skjul. Til slutt ble hun komfortabel nok til å gjøre bloggen offentlig for alle, og dørene har bare åpnet seg etter det.

  Foto & Tekst: Heidi Chic / Felicia Noelle Donkor.

  Vi møtte bloggeren på Majorstuen der vi pratet om blogging, USA og hvorfor amerikanske gutter er bedre enn norske.

  Heisveis! Hvorfor du har valgt å kalle deg selv «Heidi Chic?»
  H: - Chic er et fransk ord som brukes mye i moteverdenen for å beskrive noe som classy, fasjonabelt, stilfullt, smart og trendy. Det er noe som er kreativt, sofistikert og edgy uten å være for mye. Ordet brukes for å referere til mange forskjellige stiler innen mote, skjønnhet og interiør. For eksempel hippie chic, shabby chic, rock chic, urban chic og så videre. Derfor valgte jeg å kalle bloggen Heidi Chic. Fordi det er min egen, personlige stil.

  Hva får deg til å skille deg ut fra andre mote/skjønnhetsbloggere?
  H: - Jeg tror det er først og fremst at jeg har mye kunnskap innenfor skjønnhet og hudpleie som at jeg kan bli ansett som en skjønnhetsekspert kombinert med at jeg har en personlig stil som kan bli ansett som unik.

  Hvordan vil du beskrive en «god blogg?»
  H: - Det er mye som skal til for å fange min oppmerksomhet, men personlig stil er utrolig viktig for meg. Man må ha noe for å skille seg ut fordi jeg er selv opptatt av å ikke være som alle andre. Det blir fort kjedelig med en basic t-skjorte med jeans, synes jeg. En annen ting som er viktig er å vite mer om personen bak bloggen kombinert med en god tekst og flotte bilder.

  Heidi beskriver stilen sin som «det urbane blandet med glam». Hun anser seg ikke seg selv som en typisk «girly-girl», men liker kombinasjonen av å være classy og sporty.

  Du ble tilsendt et antrekk av oss. Hvorfor valgte du disse plaggene?
  Crop top trenden er noe jeg har benyttet meg flittig av siden den kom, derfor valgte jeg Adidas toppen. Den er sexy og tettsittende og passer veldig fint under den sorte, løse og mer maskuline bomberjakken. Jeg elsker kontraster, fordi jeg liker ikke å være for feminin eller for sporty. Siden bomberjakken gir mye volum, valgte jeg en stram, sort leggings fra Sweet SKTBS med gjennomsiktige paneler, for å igjen skape kontrast. Det jeg liker aller best å gå i er joggesko, men siden jeg er ganske lav så er wedge skoene fra Adidas Superstar kolleksjonen helt perfekt. Adidas Superstar sneakers er kanskje de skoene jeg bruker aller mest i hverdagen.

  Hvem kan gå under denne kategorien?
  Fanny Lyckman og I Hate Blonde. (ihateblonde.com). Svenskene har skjønt det!

  Hvilken låt er det som vil bare få deg til å få på deg de feteste plaggene du eier?
  H: - Kanye West med All Day. Eller låter som er skikkelig «badass», for da har jeg lyst å kle meg litt «badass» selv! Haha! Det blir veldig røft i stilen.

  Til tross for at Heidi har dannet seg ordentlig røtter i Oslo, drømmer hun om å flytte til USA.
  H: - Jeg vurderer faktisk å flytte til USA. Jeg regner med at jeg kommer til å flytte til LA. Min far er oppvokst i Brooklyn, og har blitt litt amerikanisert av han. Han har alltid hatt så masse gode historier fra USA som har gitt meg en trang til å komme meg dit.

  Hva er planen da?
  H: - Kanskje finne meg en mann? Haha! Sitte på Tinder i USA, noe jeg faktisk har gjort. Bare for å se hvordan det ligger an, og det er litt mer min type menn da.

  Hva er det med amerikanske gutter som ikke norske gutter har?
  H: - Amerikanske gutter er litt tøffere, og de er litt mer min type menn. De må klare å sette en på plass, og ikke la deg bestemme alt. Jeg har selv en tendens til å bli sammen med veldig søte gutter, som er hyggelig, men jeg er en sterk person og trenger noen som kan gi meg litt motstand.

  Haha, hva med Tinder her hjemme? Har du vært på noen dates?
  H: - Hahaha, ingen kommentar! Jeg har ikke funnet mannen i mitt liv for å si det sånn.

  For å finne inspirerende innhold om mote, skjønnhet og hud, sjekk Heidi Chic ut på bloggen hennes www.heidichic.com, vakre bilder på hennes instagram @heidichic og spennende «live-footage» via Snapchat på @heidichic

  RELATED PRODUCTS

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #blogginspo

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?