by:Larm: Abra

  I hjerte av Oslo, finner vi Youngstorget tildekket med svære konsertscener, og ingenting annet enn By:Larm stickers og plakater på hvert gatehjørnet. Det har nemlig vært By:Larm.

  Tekst: Zena Løchting Williams.
  Foto: Noah Løchting Williams.

  Atlanta sangeren Abra, fra musikk kollektivet Awful Records, representerer det å kunne være annerledes og ikke minst ung og talentfull. Hennes originale ballader er med på å fremme en blandet sjanger som sakte, men sikkert er på vei inn mot rampelyset igjen; elektronika, synthpop, alternativ R&B etc.

  Ikke ett minutt etter klokka ett, sto Abra på Redbull scenen på Youngstorget med et like klart publikum som henne selv. Albumet ”Rose”(2015) ble definitivt et høydepunkt under konserten, hvor bl.a sangene: ”U KNO” og ”Fruits” ble spilt med imponerende energi, som fort ble smittet over til alle i salen. Ikke bare er Abra en talentfull sanger, men også sin egen DJ. Med sin egen Mac og miksebord på scenen, blir den 80-talls retro følelsen enda mer ”spisset” og original.
  Abra har eksperimentert med kombinasjonen av R&B og elektronika, og sangene til den unge artisten snur helt klart hoder.

  Hennes barndoms hjem og by London, skryter også på seg det unge talentet, som i magasinene: Bespoke og Bonafide mag, er musikken til Abra vel etterlengtet i storbyen. Men det står de ikke alene om. Oslo har helt klart ikke fått nok av den nye favoritten Abra, og det har vi By:Larm å takke for.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #bylarm #junkmusic #noahløchingwilliams

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?