by:Larm – Farida

  I forkant av by:Larm er det få artister som har fått like mye mediedekning som Farida. Etter et intervju med Tidal ble hun plutselig et navn på alles lepper.

  Tekst: Kelly Bricen
  Foto: Nora Angeltveit

  Men en mor fra Norge, og en far fra Algerie har den unge jenta fått det beste fra to verdener. Den eksotiske sangeren, er ei bondejente fra Gjøvik, men tar likevel storbyen og resten av landet med storm. Det å bo utenfor storbyen beskriver hun som positivt for både kreativitet og fokus. Målrettet og med bein i nesa setter hun kurs mot by:Larm. Med mixtape «The 25th Hour» rundt hjørnet er hun spent på publikums respons.
  - Det blir spennende å se hvordan publikum tar imot låtene. Men jeg har vært i studio så lenge at det skal bli deilig å få opptre igjen.
  - Er det noe du gleder eller gruer deg skikkelig til?
  - Gleder meg til å se familie og mine nære venner i publikum, de som har støttet meg hele veien. God energi! Gleder meg også til å se andre artister, være litt svamp og søke ny inspirasjon. Det blir en bra uke. Gruer meg ikke til mye annet enn at jeg selv ikke skal kunne prestere mitt aller beste, men det står på meg, så den kampen får jeg ta selv men jeg må ha tro på at jeg og det utrolige talentfulle bandet mitt kan dra det i land!
  - Hva blir de største utfordringene ved by:Larm?
  - Største utfordringene blir nok å sørge for å holde seg selv i sjakk, at jeg lar meg selv slappe av og nyte øyeblikket, samt at folk tar glede av konsertene. Håper også at forstår budskapene i låtene, det kommer jo an på min formidlingsevne.

  This one time at band camp
  For den unge jenta på Gjøvik, var drømmen om å bli artist noe som kom med årene. Det var tilfeldigheter som førte Farida inn på sang. Hun ville egentlig spille i korps.
  - Hvordan begynte du med musikk?
  - Jeg sang og danset mye som liten, før jeg begynte i korps. Etter klarinett og saksofon uenighet med korpslederen sluttet jeg, og begynte å synge. Jeg kunne holde en tone men det var i grunn det. Jeg innså tidlig at jeg måtte jobbe hardt for å styrke og forbedre stemmebåndet. Jeg pleide ofte å sette på låter med en helt vill range, i retning Whitney Houston og Jennifer Holiday, det gjorde at jeg pushet meg selv veldig. Selv om det hørtes ut som kattedrap så var det i hvert fall forbedring over en lang periode.
  - Hvem er dine største musikalske inspirasjoner?
  - Craig David som mannen i mitt liv når «Born To Do It» kom ut da jeg var 11-12. Ellers er det alt fra Jhené Aiko, Aaliyah, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Pharrell.
  - Beste norske artist?
  - Dette er vanskelig så jeg må velge noen som ikke er nye nå, for da ville listen blitt lang. Det må bli Lene Marlin. Musikalskgeni.

  RELATED PRODUCTS

  DEAL Jakke - Perfect bomber
  JUNKYARD XX-XY
  KR 374,25 KR 499
  -70 % T-Shirt - Mill Dot
  JUNKYARD XX-XY
  KR 90 KR 299
  -70 % T-Shirt - Half Moon
  JUNKYARD XX-XY
  KR 90 KR 299
  -70 % Longsleeve - Biggs
  JUNKYARD XX-XY
  KR 120 KR 399
  -80 % Longsleeve - Scott
  JUNKYARD XX-XY
  KR 60 KR 299
  -60 % Longsleeve - Scott
  JUNKYARD XX-XY
  KR 120 KR 299
  -50 % Jeans - Way too skinny
  JUNKYARD XX-XY
  KR 250 KR 499
  -60 % T-Shirt - Samir
  JUNKYARD XX-XY
  KR 100 KR 249
  -70 % T-Shirt - Ricky Tee
  JUNKYARD XX-XY
  KR 75 KR 249
  -50 % Hoodie - Shamir
  JUNKYARD XX-XY
  KR 300 KR 599
  -70 % T-Shirt - Ricky Tee
  JUNKYARD XX-XY
  KR 75 KR 249
  -50 % T-Shirt - Ricky Tee
  JUNKYARD XX-XY
  KR 125 KR 249

  Tags: #bylarm #farida #junkyardxxxy #sweetsktbs

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?