by:Larm: Kwamie Liv (DNK)

  Kwamie Liv er en ung artist fra København, Danmark og tilbake i August 2014 slapp artisten ut sin første EP ”Lost in the girl.” Tingen er, denne EP ‘en var sykt bra.

  Tekst: Zena Løchting Williams.
  Foto: Noah Løchting Williams.

  Oslo’s favoritt musikkfestival by:Larm, som hadde sin siste dag nå 5 mars, imponerte Kwamie ved første tone. « I går var den beste live opptreden jeg har hatt så langt! »
  Som hun forteller i en Facebook post dagen etter konserten.
  Den unge artisten entret musikkbransjen for ikke så alt for lenge siden, og med det sagt, skal man lete lenge for å finne en såpass magisk og original stemme som Kwamie beviste oss på årets By:Larm.

  Med et forførende blikk og et forelsket publikum kunne ikke konsertscenen på Gamla vært fylt med bedre stemning. Den drøye halvtimen med konsert, var det flere av sangene vi allerede kjenner og elsker som ble spilt. Debut EP ’en ”Lost in the girl” var helt klart key under konserten. Hvor sangene ”Coming thru”, ”5 AM” og ” Coming down.” ble levert på det sterkeste. Sammen med disse, fikk også singel låtene ”Higher” og den nyeste låta ”Perfect grace” en velfortjent respons av by:Larm ’s publikum. Det er når en glemmer tida man har det mest gøy, og Kwamie fikk virkelig tiden til å forsvinne med sin magiske stemme.

  Den danske skjønnheten Kwamie, har virkelig vist hva hun er god for og det for første gang foran et norsk publikum. Det var definitivt god energi på Gamla denne kvelden. Og hvem vet, kanskje vi ser Kwamie igjen neste år? Lets hope.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #bylarm #junkmusic #noahløchingwilliams

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?