Checkout: AUTOLASER

  Kreativitet kommer i alle slags former og farger. Bare spør Kent Tonning bedre kjent som Autolaser. Jeg fikk møte mannen selv på en travel kafe rett ved Youngstorget. To minutter etter jeg hadde slått meg ned med en kaffe i hånden, kommer trønderen tuslende inn med et smil om munnen og en hilsende hånd utstrakt.

  Tekst & Foto: Felicia Noelle Donkor.

  Den 27 år gamle trønderen markerte seg i musikkverden etter å bl.a. vært Urørtfinalist i 2012, og vært med under vinterfestivalen by:Larm. Bortsett fra å være musiker, er det ingen tvil at han finner inspirasjon og kreativitet i andre saker.

  - Kreativitet viser seg best på morgenen. Årsaken er nok fordi jeg er trøtt, og da er det lettere for meg å ta avgjørelser. Mye av det jeg gjør liker jeg veldig godt, og det hjelper med å holde seg kreativ. Jeg bryr meg lite om hva andre synes om hva jeg gjør.

  Hva er en typisk kreativ mantra for deg?
  Stå opp tidlig, går tur med min BFF Daffy (hunden min), spise god frokost, jamme litt, høre på musikk og suge til meg tonnevis av inspo fra dyr, kunst arkitekt og mote.

  Mens vi prater om mote; hva er ditt favorittplagg som du ikke kan leve uten? Og hva skal man helst holde seg langt unna?
  Favorittplagg er definitivt stramme jeans og basic plagg. Jeg er ikke helt fan av rutete skjorter, eller amish-lignende/cowboy-inspirerte hatter. Det er ikke noe fet trend.

  Mens vi prater om musikk, finner jeg ut at Kent har mye bredere musikk smak enn det jeg forventet. Alt fra 70-talls funk til 90-talls klein-R&B. Jeg spør han om Alex Newell (som spilte Wade i musikal-komedien Glee) og remixen han laget for han.

  - Hva er favorittremixen som du har laget selv?
  Jeg har ingen favorittremixer som jeg har laget selv, men det var veldig gøy å lage remix til Jack Ûs «Where Are U Now». Jeg husker godt at låten lå på 300k etter en måned. Etter to måneder eksploderte den vanvittig, og ligger nå på 5,5 mill.

  Drømmen er å komme seg til USA og lage mer musikk.
  - Jeg har ingen mål eller forventninger. Jeg skal bare jobbe på eget tempo som jeg alltid har gjort. Ting blir uansett bra, mener jeg. Likevel gleder jeg meg til å flytte til Los Angeles.
  JO! Sideprosjektet mitt med Far East Movement AKA Coolwater kommer med EP denne måneden. Gled dere!


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #xgamesosloafterparty #autolaser #checkout #felicianoelledonkor

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?