Checkout: DJ Natalia Barbin

  I snart ti år har Natalia Barbin(27) stått bak spakene og styrt musikken for dansegulv verden over. I sommer er hun aktuell på blant annet Summerburst festivalen i Göteborg.

  Tekst & Foto: David Gallefoss
  Got Vision

  Natalia er en grepa dame og lever jetsetter livet som DJ, men det kommer ikke uten mye arbeid og lange reisedager. Når vi møter henne er det er bare timer siden hun landet i Oslo, etter å ha vært noen dager i Beograd, før hun må rykke ut til neste spillejobb.

  Har mange jern i ilden
  Mellom slagene i DJ karrieren har hun rukket å ta en Bachelor i markedsføringsledelse og har de siste årene studert moteindustri. I disse dager tilbringer hun også tid i studio, og vi kan forvente å høre en låtslipp i tiden fremover.

  -Jeg tenker å være DJ så lenge jeg får glede og positiv energi ut av det, forteller Natalia.

  Utover de etablerte spillejobbene hun har i Skandinavia, har DJ jobben har tatt henne til klubber verden rundt. Blant annet til USA, Libanon, Egypt, Jordan, Kroatia, Spania og Portugal.

  Tettpakket sommer i vente
  Denne sommeren skal hun spille fra ”main stage” på Summerburst festivalen i Gøteborg den 27. Mai, deretter bærer det videre til København hvor hun skal spille på Distortion 1. Og 2. Juni. Hun blir også å finne i sommerbyene Tønsberg, Larvik, Stabbestad, Fredrikstad, Smögen, Båstad og Halmstad. Etter det skal hun til Kroatia, hvor hun har røtter fra, og spille i to uker under Yacht Week i August.

  RELATED PRODUCTS

  Hoodie - Crash Fila
  FILA
  KR 799
  Kjole - Cindy Fila
  FILA
  KR 499
  Bukse - Wham Fila
  FILA
  KR 699
  Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 699
  -70 % T-Skjorte - SB Burst
  Summerburst
  KR 90 KR 299
  -60 % Tank Top - SB House
  Summerburst
  KR 100 KR 249

  Tags: #checkout #junkmusic

  What's hot?

  SWEET SKTBS presented by Junkyard Girls

  Svea Favorites

  Logg inn

  Logg inn med Facebook
  Eller
  Glemt passord?
  Har du ingen konto? Lag en ny!