Checkout: PARAGON

  AKTUELL MED SINGEL 16. JULI & ALBUM 1. AUGUST

  Foto: Sandra Hjortland

  Pål kommer fra en musikalsk familie hvor han fra tenårene av ble svært interessert i låtskriving og produksjon av beats. Det skulle vise seg å ta ti år før Pål virkelig turte å satse. I 2014 begynner samarbeidet med Martin «Damien» Braathen og planene om egne utgivelser begynner å ta form.

  Etter debut EP’en «Dreams» (2014) har Pål utviklet seg som han selv sier, «enormt», som artist. Samarbeidet med hønefossrapperen Damien har gjort han mer stilsikker og ga rom for ambisjoner som artist. Dette har resultert i det nye albumet «No Evil» som slippes 1. August 2016 som kompisen og artistkollegaen har produsert, mikset og mastret i sin helhet. «Det er ikke til å stikke under en stol at Damien er en av mine største inspirasjonskilder når det kommer til musikk»

  Pål beskriver det nye albumet som allsidig og letthørt hvor han tar avstand fra de stereotypiske raptekstene. Albumet inneholder spor av ulike sjangre som pop-rap, trap bangers, klassisk hip hop og reggearap. Han er tydelig på at musikken er ekte, låtene kommer fra hans egne tanker, erfaring og meninger om dagens musikk og hva han vil med musikken.

  Planene for 2016 er å gi ut singler fra det nye albumet, slippe musikkvideoer og spille så mye han kan for å fremheve også sin live-personlighet. I tillegg annonserer han spennende ting med Eternal Gang «crewet», og samarbeid med andre artister. Det er altså ingen grunn til å ikke følge med på hva denne nykommeren vil gi oss dette året. 6. August inviterer Pål til realeskonsert i Oslo hvor han vil presentere det nye materialet sitt, og vise publikum at han er klar for å ta plass på den norske hip hop-scenen.


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?