Checkout: BLVCK O

  Bergensrapperen Omar Faal (24) har holdt troa på seg selv og musikken i en årrekke. Denne vinteren har år med arbeid ledet ham inn i Oslos storstue, Sentrum Scene, som oppvarming til ”The Game” sin utsolgte konsert.

  Foto/Cover: David Gallefoss

  Norske talenter
  Sammen med to andre artister, ”Finding Muzyamba" og ”Dreamon” varmet de opp i 45 minutter på den mye omtalte The Game konserten. Artistene har en tidligere historie med gode samarbeid, blant annet siste låte de spilte på scenen - hør HER!

  -Jeg har alltid vært glad i musikk. Når jeg var 15 begynte jeg å rappe til andres tekster, blant annet The Game. Det var en kompis i klassen som lagde beats, han pusha meg til å skrive egne tekster og slik startet det. Vi la ut det vi lagde på face og så har det rullet derifra, forteller Omar. Han legger ikke skjul på at det å varme opp for The Game er noe av det største han har gjort som artist så langt.

  - med meg har jeg en god del venner fra Bergen, dette gledet jeg meg veldig til!

  Ny EP til våren
  I disse dager jobber han med en EP, ”The Plot” , som skal slippes til våren. ”The Plot” er en metafor for at vi har en plan, vår generasjon skal ta over gamet, forteller Omar.
  -Jeg elsker Ibsen! Den siste låta på EP´en handler om at verden har gått under og jeg rapper i retrospekt om hvorfor vi ikke gjorde noe.

  Hvor henter du inspirasjonen din?
  - Jeg er opptatt av å adressere det hverdagslige vi har rundt oss, det som skjer i samfunnet.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #sweetsktbs #junkmusic #davidgallefoss #blvcko #checkout

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?