City Guide: Berlin by Siri Forsell - Our/Berlin

  Siri og vennene hennes besøker et vodka destilleri som setter lokale råvarer i sentrum.

  En av de beste tingene man kan gjøre i Berlin er, ifølge meg, å besøke små lokale butikker, gallerier, popups og i dette tilfellet et vodka destilleri. Det er så mye inspirasjon å få fra mennesker rundt om i Berlin som jobber hardt for å presentere og formidle sine ideer.

  Our/Berlin er et lite vodka destilleri som ligger nord for Neukölln. Ideen kommer opprinnelig fra Stockholm. Der ble Our/Vodka grunnlagt som et globalt konsept, men med fokus på lokal produksjon. Oppskriften på Our/Vodka er den samme overalt, men siden det bare er lokale råvarer som blir brukt, får den sin egen karakter avhengig av hvilken by den er laget i. Vodkaen får navnet til den byen der den har blitt produsert. Det finnes for eksempel Our/ Seattle, Our/New York, Our/London også videre.

  Her i Berlin kan man besøke destilleriet, få en guidet tur der de forklarer alt du vil vite om vodka og hvordan Our/Vodka konseptet fungerer, prøvesmake og kjøpe med deg den kjempe fine vodkaflasken hjem. Slike utflukter er helt klart på min topp ti liste. Man får så mye inspirasjon og vil bare dra rett hjem og starte sitt eget lidenskapelige prosjekt.

  Hvor: Flutgraben 2, 12435 Berlin
  Når: Man-Fre 10-18
  Hjemmeside: ourvodka.com

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #ourberlin

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?