City Guide: Berlin by Siri Forsell - Roamers

  Roamers; selve definisjonen på en av Berlins skjulte skatter.

  Jeg oppdaget Roamers ganske enkelt rett utenfor min egen leilighet. Ryktene om Roamers hadde kommet meg for øre, men det var først når jeg flyttet til området at jeg tok turen innom for første gang. Nå er en daglig kaffekopp her et must.

  Roamers er fylt med møbler og kunst som minner om en blanding mellom rusk og rask som har skylt opp på en strand, og ting som gjerne stammer fra et nedlagt industrilokalet. Dessuten er det selvsagt interessante mennesker der, stedet er populært og er så godt som fullt fra morgen til kveld. Det folk i Berlin virkelig setter høyt, er at caféer og barer er ”Gemütlich”, for oss; koselig, noe som Roamers virkelig er. Det er en herlig stemning og den kreative innredningen bidrar i høyeste grad.

  Maten på Roamers er, som innredningen, ganske rustikk. Den serveres på gamle tallerkener og anretningen er like viktig som smaken. Hit går man for å spise lunsj med venner eller bare for å drikke en kopp kaffe og lese i ro og mak. Roamers er absolutt å anbefale dersom man vil oppleve innsiden av Neukölln her i Berlin.

  Hvor: Pannierstrasse 64, Berlin
  Når: Tir-fre 09-19, lør-søn 10-20.
  Hjemmeside: roamersberlin.tumblr.com

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #roamers

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?