City Guide: Berlin by Siri Forsell - Techno clubs

  Enten det er tirsdag eller lørdag finns det alltid et bra techno party i et gammelt fabrikklokalet. Siri hjelper deg med å finne de beste stedene.

  About Blank, Stattbad, Berghain, Chalet, KitKat, Golden Gate, ja listen på klubber i Berlin er lang. Som mange kanskje vet er Berlin kjent for sitt store utvalg av technoklubber. Legendariske Berghain er kanskje den mest kjente, og absolutt verdt ett besøk – men er absolutt ikke den eneste. Vi bruker ellers gå til Stattbad. Der kan man velge mellom tre ulike dansegulv, hvor ett er et gammelt basseng der vi ofte ender i dyp-enden, rett foran DJ’en. Om man ikke danser i poolen så kan man velge å gå ned til the Bunker floor som ligger i kjelleren på den gamle svømmehallen, der det også finns en bar og et chillout rom hvor man kan ta en pause.

  About blank er også en klubb som man gjerne går til mer enn en gang. Det er en litt mindre klubb med et større dansegulv i første etasje og et mindre dansegulv ved baren. På sommeren åpner de dørene til bakgården som også blir til et episk dansegulv. Et tradisjonsrikt event på About Blank er Homopatik, et gay-event som er blant de største eventen på klubben og som jeg personlig synes er deres beste kvelder.

  Når man går ut i Berlin så må man tenke litt annerledes enn i Skandinavia. For det første må man tenke på tidspunkter. Her åpner klubbene gjerne kl 23.59 og stenger en gang på formiddagen eller til og med kvelden etter. Så å komme til klubben rundt 3-5 på morgenen er helt perfekt. Tenk også på komfortable klær, for man kommer til å ville danse i flere timer i strekk uten at det gjør vondt i bena eller at buksene er for trange. Jeg pleier å ta på meg digge bukser, sports bh og viktigst av alt; komfortable sko. Deretter er det bare å danse og danse til man ikke orker mer.

  About Blank: Markgrafendamm 24c, Friedrichshain
  The Club: Biebricher Str. 14,  Neukölln
  Maybach: Ufer 48, Neukölln

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #cityguide #berlin #siriforsell #nightout

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?