City Guide: Copenhagen by Magdalena Rozenberg

  Kødbyens Mad & Marked

  København våkner som så mange andre byer til liv i løpet av våren og sommeren, og viser seg fra en helt ny side. Typisk for København i løpet av disse månedene er alle markedene rundt om i byen, og spesielt alle matmarkedene.

  Området kalles Kødbyen og ligger i bydelen Vesterbro. Stedet er ikke mest kjent for å ha det største utvalget av barer, klubber og folkeliv på kvelden og nettene, men du kan alltid finne noen perler på kveldstid i Kødbyen, som for eksempel events på Harveys. Det som virkelig kan anbefales i løpet av sommermånedene er Kødbyen matmarked som blir til en stor dagsfest. Å komme hit for å sitte under åpen himmel og spise lunsj, drikke kaffe eller kanskje en Aperol Spritz til rimelige priser, bra musikk og mange mennesker som beveger seg rundt er helt klart en av mine beste lørdagssysler.

  Et annet marked som det alltid er verdt å ta sykkelturen bort til, er Copenhagen Street Food som ligger på Papirøen. Der er det et industrilokale som i mange år har stått tomt som nå har blitt fylt med foodtrucks, live musikk og stadig nye kunst og byggeprosjekter. Copenhagen Street Food er åpent syv dager i uken hele sommeren.

  Hvor: Kødbyen, Vesterbro
  Når: Hver lørdag frem til 15 august kl. 10.00-18.00
  Hjemmeside: koedbyensmadogmarked.dk

  RELATED PRODUCTS

  Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

  Tags: #cityguide #copenhagen #magdalenarozenberg

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?