City Guide: Oslo by RADiculouslife

  Man trenger ikke å reise langt for å oppleve nye ting.
  RADiculous har laget en Oslo Guide med noen av våre favorittsteder, enten for de som vil besøke byen, eller som en oppfriskning for de som allerede bor der.

  Vil du ha det gøy, og da mener vi tåretrillende gapskrattende gøy, anbefaler vi å dra på stand-up. Oslo huser Norges største komikere, samt de beste humorstedene. Latter er den største og kanskje den mest privilegerte scenen en kan stå på, men du har også mindre steder som Dattera til Hagen og Josefines, der sistnevnte er vårt favorittsted. Komikerfar Jånni Kristiansen, står bak noen av de beste komikerne i landet, og byr stadig på komikerkurs for de som er interessert i det. Det er ikke bare en fint sted å oppdage nye talenter, men man kan også få oppleve store navn som Bård Tufte Johansen, Dex Carrington, Pernille Sørensen og Henrik Thodesen.

  Tjuvholmen er at av byens mest eksklusive områder. Der bogner det av kulturelle begivenheter og nymoderne arkitektur. Om du slår det sammen med Aker Brygge, får du også matopplevelser som passer for hver en smak.

  Hvis du assosierer museer og kunst med lange pinsomme timer der du stirrer på 500 år gamle malerier, er du en av dem som absolutt bør ta turen innom Astrup Fernley. Museet holdt til i sentrum, før det i 2012 flyttet lokaler til Tjuvholmen. Det er ikke bare det fineste samtidsmuseet, men det byr også på interessant nymoderne kunst, av både norske og internasjonale kunstnere. Frem til 15. november har den britiske kunstneren Damien Hirst utstilling, der du blant annet kan se en ku og en kalv delt i to, og en diamantbelagt hodeskalle.

  Har du noen som helst respekt for deg selv, drikker du kaffe og spiser is som en italiener, for å ikke snakke om pizza og pasta. Paradis er en italiensk gelateria som er drevet av, ja, en italiener med navn Alfonso. Den lille fargerike issjappa både luker og føles ut som Italia.
  På Paradis serverer de en av byens beste espresso, og desidert den beste isen, som Alfonso imponerende nok lager selv. Vi anbefaler stracciatella, pistasj og karamell.

  Foto & Tekst - RADiculouslife

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #radiculouslife #cityguide #oslo

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?