![]() |
Featured writer Billie Raqoon published: 2018-04-25 |
Billie Ragoon aka Billie Josephson bosatte seg i Tokyo for et år siden. Hun slutter aldri å bli inspirert av Tokyo`s nattliv der hun som DJ hopper mellom barer og klubber. I tillegg til å være DJ, jobber hun også som stylist, produserer musikk, studerer japansk, sover alt for lite, lager rawfood/vegansk og nyter alt det gale som skjer i en av verdens største byer. raqoonofficial.com @billievjx soundcloud.com/raqoon
En av mine favoritt restauranter å starte en kveld på ligger skjult i en av skyskraperne i Shibuya. Ta heisen opp til andre etasje, og du går rett inn på et travelt matmarked. Shibuyas kjøtt kvartal som navnet enklest oversettes til, er alle stoler og bord laget av gamle flaskekasser. Hele etasjen er dekket med restauranter, alle er sammenvevd og alle har ulike kjøkken - og det beste av alt er at du kan kombinere fra de forskjellige stedene. Ikke helt mett på japansk tapas og ønsker å runde av med en pizza? No problem. Spis og drikk godt og nyt alle fargene, folkemengden og det høye tempoet. En slik kveld kan ikke bli mislykket.
Shibuya niku yokocho
13 - 8 Chitose kaikan 2 F