Dagslys: Lot Lot @Sukkerbiten - 24. juni

  Burn arrangerer nok en helaften på sukkerbiten. Etter forrige suksess med Skranglejazz er det gutta bak Lot Lot sin tur. De har stått for noen av de mest dansbare kveldene på Øyanatt tar over Dagslys på Sukkerbiten, Fredag 24. Juni. House fra den gamle skolen, retro og funk skal få danseskoene til å sprette.

  Foto/Tekst: Got Vision / David Gallefoss

  Lot Lot er en gruppe bestående av tre musikkfrelste ildsjeler, Jonas Wiik, Mattis With, Lars Hvidsten. Det hele startet med at de skulle lage ett konsept til Øyanatt på Dattera Til Hagen for syv år siden. Utgangspunktet var å booke inn musikere som var mer eller mindre ukjent innenfor elektronisk musikk, gjerne det som befant seg på ytterpunkter innenfor den elektroniske scenen.

  Selve navnet Lot Lot har ingen dyp historie, det hørtes bra ut, det er også tittelen på ett gammelt Nintendo spill.

  -Det startet med at vi booket inn artister til klubbkonseptet, Det er først de siste to årene vi har begynt å spille selv, da under navnet Lot Lot Soundsystem forteller Jonas. Jonas jobber også som booking ansvarlig for klubb på Dattera Til Hagen i Oslo. Mattis bor for tiden i London hvor han arbeider for labelet ”Young Turks” i London, som blant annet huser Jamie XX.

  Hva kan vi forvente å høre på Fredag?
  -Vi har med oss K-Hand, en produsent og DJ fra Detroit, hjemstedet til mange legender innen house og technomusikk. K-hand er en dame som har laget musikk og vært DJ siden 80-tallet. Hun står bak labelet Acacia Records og har operert litt i skyggen av de store gutta som Carl Craig og Juan Atkins. Så hun er fra den gamle skolen. Hun var nylig på Boiler Room og holder seg stadig relevant forteller Jonas fra Lot Lot.

  Utover det kan vi forvente friske innslag fra Olefonken, Kokk ´N ´Roll og Chmmer. Sistnevnte, som blant annet gir ut musikk på Prins Thomas’ label, Full Pupp, har vært med regelmessig på Lot Lot. Karima som er relativt fersk på Oslos DJ-scene har hatt torsdager, sammen med Daniel Gude, på Jaeger med ”Retro”, ett konsept som har gått regelmessig de siste åra med stor suksess.

  Dagslys er ett konsept presentert av Burn hvor de har de mest solide klubbkonseptene i Oslo stå for hver sin gla´dag på sukkerbiten. Her kan du forvente å høre kremen av utelivsmusikk som Oslo kan by på. Arrangementet varer fra kl. 15.00-21:00. Deretter fortsetter festen på Jaeger.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #dagslys #sukkerbiten #lotlot

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?