Dagslys: Pirupa & Sunkissed Allstars - 1. juli

  Oslo sine regjerende housekonger, Sunkissed Allstars, tar over Sukkerbiten i dag når Burn Energy arrangerer årets tredje Dagslys fest. De har med seg Italienske Pirupa, en produsent og DJ som har fått mye internasjonal oppmerksomhet i det siste.

  Foto/Tekst: Got Vision / David Gallefoss

  Sunkissed allstars vil bli representert av djene A:G, Coltsfoot, Vinny Villbass, Olanskii & g-Ha på Dagslys(https://www.facebook.com/events/254733824908647/). Vi intervjuet Vinny Villbass, en av Djene som har vært med Sunkissed konseptet helt fra starten.

  Hvordan startet Sunkissed?
  -Det begynte for 16 år siden, da Olanskii kom over fra London og tok kontakt med G-ha for å etablere et house-konsept i Oslo, som kunne gi samme opplevelse som den house-scenen han så i London. På det tidspunktet bodde jeg i Trondheim, så jeg startet parallelt med konseptet der oppe. Mange år senere har vi vokst oss inn i bylarmen og blitt den trygge havna, hvor du kan legge til som pirat eller charter turist og høre på god house musikk, forteller Vinny Villbass

  Hva drevet dere til å holde på i 16 år?
  -Det vi har vært en pådriver for å vise gjennom Sunkissed er musikk som sosial aktivitet. Dans, det er også en god måte å kommunisere på, som alternativ til å sitte på en pub og prate. Gjennom å holde på så lenge, har vi fått opparbeidet ett mer internasjonalt blikk på publikum. Det vi ser, er at vi tiltrekker publikum på tvers av alder og samfunnslag.

  Hva har vært høydepunktene for dere?
  -LCD soundsystem på blå før de ble verdenskjente! Det var kult. Legenden Ricardo Villalobos har vært innom ett par ganger for å nevne noe. Popmusikken ser til undergrunnsmiljøene , og vi er ett av dem. For eksempel Piropa som kommer for å spille på Sukkerbiten, han har blåst opp i det siste, og er nå gitt ut av en rekke labes. Det er mosromst å se.

  Dagslys
  Dagslys er en serie med dagsfester på Sukkerbiten - en av byens fineste sommer destinasjoner. Her har Burn Energy sammen med Sukkerbiten håndplukket noen av byens gjeveste klubbkonsepter som skal stå for hver sin dag, på utvalgte fredager i sommer.

  RELATED PRODUCTS

  Sokker - Crew Solid 3-pack
  adidas Originals
  KR 119
  Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 699
  Hoodie - Crash Fila
  FILA
  KR 799
  -70 % T-Shirt - Inglewood Polo
  JUNKYARD XX-XY
  KR 120 KR 399
  Ryggsekk - Classic
  Mi-pac
  KR 299
  Bukse - Wham Fila
  FILA
  KR 699
  Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 699
  DEAL Sko - Light Runner
  JUNKYARD XX-XY
  KR 399 KR 599

  Tags: #dagslys #sukkerbiten #lotlot

  What's hot?

  SWEET SKTBS presented by Junkyard Girls

  The Utility Trend Pt.2

  Logg inn

  Logg inn med Facebook
  Eller
  Glemt passord?
  Har du ingen konto? Lag en ny!