Dagslys: Pirupa & Sunkissed Allstars - 1. juli

  Oslo sine regjerende housekonger, Sunkissed Allstars, tar over Sukkerbiten i dag når Burn Energy arrangerer årets tredje Dagslys fest. De har med seg Italienske Pirupa, en produsent og DJ som har fått mye internasjonal oppmerksomhet i det siste.

  Foto/Tekst: Got Vision / David Gallefoss

  Sunkissed allstars vil bli representert av djene A:G, Coltsfoot, Vinny Villbass, Olanskii & g-Ha på Dagslys(https://www.facebook.com/events/254733824908647/). Vi intervjuet Vinny Villbass, en av Djene som har vært med Sunkissed konseptet helt fra starten.

  Hvordan startet Sunkissed?
  -Det begynte for 16 år siden, da Olanskii kom over fra London og tok kontakt med G-ha for å etablere et house-konsept i Oslo, som kunne gi samme opplevelse som den house-scenen han så i London. På det tidspunktet bodde jeg i Trondheim, så jeg startet parallelt med konseptet der oppe. Mange år senere har vi vokst oss inn i bylarmen og blitt den trygge havna, hvor du kan legge til som pirat eller charter turist og høre på god house musikk, forteller Vinny Villbass

  Hva drevet dere til å holde på i 16 år?
  -Det vi har vært en pådriver for å vise gjennom Sunkissed er musikk som sosial aktivitet. Dans, det er også en god måte å kommunisere på, som alternativ til å sitte på en pub og prate. Gjennom å holde på så lenge, har vi fått opparbeidet ett mer internasjonalt blikk på publikum. Det vi ser, er at vi tiltrekker publikum på tvers av alder og samfunnslag.

  Hva har vært høydepunktene for dere?
  -LCD soundsystem på blå før de ble verdenskjente! Det var kult. Legenden Ricardo Villalobos har vært innom ett par ganger for å nevne noe. Popmusikken ser til undergrunnsmiljøene , og vi er ett av dem. For eksempel Piropa som kommer for å spille på Sukkerbiten, han har blåst opp i det siste, og er nå gitt ut av en rekke labes. Det er mosromst å se.

  Dagslys
  Dagslys er en serie med dagsfester på Sukkerbiten - en av byens fineste sommer destinasjoner. Her har Burn Energy sammen med Sukkerbiten håndplukket noen av byens gjeveste klubbkonsepter som skal stå for hver sin dag, på utvalgte fredager i sommer.

  RELATED PRODUCTS

  Sokker - Crew Solid 3-pack
  adidas Originals
  KR 129
  -50 % Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 350 KR 699
  -60 % Hoodie - Crash Fila
  FILA
  KR 320 KR 799
  -60 % T-Shirt - Inglewood Polo
  JUNKYARD XX-XY
  KR 160 KR 399
  -30 % Ryggsekk - Classic
  Mi-pac
  KR 209 KR 299
  -50 % Topp - Nena Halter Fila
  FILA
  KR 200 KR 399
  -40 % Bukse - Wham Fila
  FILA
  KR 419 KR 699
  -50 % Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 350 KR 699
  -50 % Zip Crew - Common Fila
  FILA
  KR 400 KR 799
  -40 % Genser - Chicago Fila
  FILA
  KR 479 KR 799
  -60 % T-Skjorte - Smith Fila
  FILA
  KR 160 KR 399
  -30 % Sko - Light Runner
  JUNKYARD XX-XY
  KR 419 KR 599

  Tags: #dagslys #sukkerbiten #lotlot

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?