Dagslys: Skranglejazz @Sukkerbiten - 10 juni

  Skranglejazz skal spille inn sommeren med ett smell på Dagslys førstkommende fredag. Med seg har de Finnebassen og Daniel Vaz. Vi har tatt en prat med gutta for å få ett innblikk i gruppa bak det beryktede klubbkonseptet.

  Foto/Tekst: Got Vision / David Gallefoss

  Skranglejazz består i dag av de fem dj’ene Luftwaffel, Celius, Oskar Pask, Umulius og Lille Konge. Gutta har de siste to årene dukket opp som et kjærkomment supplement til Oslos eksisterende uteliv med spennende og nyskapende dagfester og klubbkvelder.

  Det startet i en nashpiel-kåk
  - Vi hang tidlig på Footfood, ett klubbkonsept skapt av de kjente Oslo dj’ene Olanskii, G-Ha, diskJokke og Vinny Villbass, og ble inspirert av musikken de kara spilte. Vi så også en etterspørsel etter fest på dagtid og ingen fylte det rommet. Folk digger jo dager som på 17. mai og Musikkens dag. Eller Distortion i København for den saks skyld. Hvorfor ikke feste på dagtid hver helg liksom? Forteller Umulius.

  I kanskje Oslos mest brukte nashpiel-kåk, snaue hundre meter fra Gaasa, samlet karene seg og etablerte det som skulle vokse til å bli Skranglejazz. Selve navnet fikk de av en låt fra Tobii som Nils Noa hadde laget en remiks av. 20. Mai 2015 gikk første Skranglejazz-dagfest av stabelen på Gaasa.

  - Det var jo egentlig bare en dugnad hvor vi laga fest for oss selv og kompiser. Men det smalt som en kanonkule fra første dagfest. Og det er jo også mye takket være Oslos grønneste bakgård på Gaasa. Shout out til Espen og Sindre, fortsetter Umulius.

  - Vi prøver å booke folk som speller fin skranglete house på festene våre. Skrangle-gudfar Bjørn Torske spilte på påskefesten vår på Jaeger tidligere i år og kommer igjen den 6. august på Gaasa. Det blir kos, avslutter Umulius.

  Kickoff på førstkommende Dagslys
  Førstkommende fredag skal gutta i Skranglejazz spille inn første av årets Dagslys fester med ett heidundrende brak, med seg har de kammeratene Finnebassen og Daniel Vaz.

  Dagslys er en serie med dagfester på Sukkerbiten - en av byens fineste sommer destinasjoner. Her har Burn Energy sammen med Sukkerbiten håndplukket noen av byens gjeveste klubbkonsepter som skal stå for hver sin dag, på utvalgte fredager i løpet av sommeren.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #dagslys #sukkerbiten #skranglejazz

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?