Dagslys: Vōg pres. Inkswel live & Uffe - 8 juli

  Vōg er ett nytt klubbkonsept i Oslo hvor karene bak har ett sterkt fokus på helhetsinntrykket rundt utelivsopplevelsen. De vil stimulere flere sanser og gi konseptet ett solid fundament på flere plan. Premieren for dette konseptet blir i samarbeid med Burn Energy på førstkommende Dagslys arrangement fredag 8. Juli.

  Foto/Tekst: Got Vision / David Gallefoss

  Hans Hug & Gaute Haaversen, to av karene bak konseptet, skal innlede dagen med å spille på Fredag, det blir klassikere innenfor house, hvor de henter referanser fra pionerne i house bevegelsen. Fredrik Bergan driver med det visuelle som underbygger konseptet. Senere på dagen kommer Uffe for å spille, en dansk DJ som er basert i Amsterdam. Uffe var i fjor plate aktuell med albumet ”Radio Days”. Deretter kommer Inkswel fra Australia til å ta over spakene. Forventingene er høye ettersom han skal spille musikken sin live.

  Bakgrunnen til Vōg Klubbkonseptet har hentet inspirasjon fra 80-talls og 90-talls disco house, navnet kommer av Voguing, en dans som vokste frem og ble populær på 80-tallet etter at bla. Annet madonna fremførte det i sin låt Vouge. Fremover kan du forvente å se mer fra Vōg på (https://www.facebook.com/vog.oslo/) .

  RELATED PRODUCTS

  Sokker - Crew Solid 3-pack
  adidas Originals
  KR 119
  Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 699
  Hoodie - Crash Fila
  FILA
  KR 799
  -70 % T-Shirt - Inglewood Polo
  JUNKYARD XX-XY
  KR 120 KR 399
  Ryggsekk - Classic
  Mi-pac
  KR 299
  Bukse - Wham Fila
  FILA
  KR 699
  Genser - Kriss Fila
  FILA
  KR 699
  DEAL Sko - Light Runner
  JUNKYARD XX-XY
  KR 399 KR 599

  Tags: #dagslys #sukkerbiten

  What's hot?

  SWEET SKTBS presented by Junkyard Girls

  The Utility Trend Pt.2

  Logg inn

  Logg inn med Facebook
  Eller
  Glemt passord?
  Har du ingen konto? Lag en ny!