Gå mot lyset! Endelig er sommeren her!

  Junkyard inviterer i samarbeid med Burn, Kiss Norge og Sukkerbiten til intet mindre enn 8 ”Dagslysfester” på utvalgte fredager i juni, juli og august sommeren gjennom!

  ”Dagslys” er en serie med dagsfester på Sukkerbiten - en av byens fineste sommerdestinasjoner. Her har Burn Energy sammen med Sukkerbiten håndplukket byens gjeveste klubbkonsepter som skal stå for hver sin dag på utvalgte fredager i sommer.

  På programmet står blant annet Skranglejazz, Sunkissed, Svømmebasseng, Lot Lot, Koso, (Vōg), Juicy og flere internasjonale gjester som Pirupa, Fouk & Carl Craig!

  Selve området på Sukkerbiten er en perle ved operaen omkranset av Oslofjorden med tilhørende grøntområde, hvor man kan nyte late dager med mat fra dagens utvalgte Food Truck, god drikke, akkompagnert av kjølende havbris og ikke minst fortreffelig musikk.

  Under finner du oversikt over de forskjellige Dagslysfestene du kan få med deg i hele sommer. For mer informasjon om Daglys på Sukkerbiten kan du klikke her:
  facebook.com/DagslysPaaSukkerbiten

  -----

  10. JUNI: Skranglejazz & Finnebassen
  Skranglejazz har lenge regjert som et av Oslo mest spennende og nyskapende klubbkonsepter og har levert noen av de mest legendariske klubbkveldene hovedstaden har sett på lenge. Lokalisert enten i bakården på Gaasa eller Jæger tilbyr folkene bak konseptet en herlig blanding av elektronisk musikk. Alltid foroverlent og alltid med en spennende DJ lineup. Med selskap fra Finnebassen blir dette sommermusikk på sitt aller beste!
  facebook.com/skranglejazz

  24. JUNI: Lot Lot med gjest
  Lot Lot er nærmest som et soundsystem å regne. Med base i Oslo arrangerer gjengen med Jonas Wiik i spissen svært energiske og dansbare kvelder på Dattera Til Hagen. Her har de tidligere hatt storfint besøk av norske så vel som internasjonale navn, og de som tidligere har vært på en Lot Lot kveld vet hva en kan ha i vente når denne gjengen nå inntar Sukkerbiten i starten av august. Forbered deg på svett, høy og intens klubbmusikk. En perfekt måte å starte august måned på.
  facebook.com/lotlot.no/info

  1. JULI: Sunkissed & Pirupa
  De eldste er fortsatt eldst! Som pioneerer i gamet og for lengst erklært som regjerende konger av elektronika/ house sjangeren i Oslo, leverer Sunkissed år etter år noen fantastiske klubbkvelder på Blå. Konseptet med G-Ha & Olanskii i spissen fronter en house-sjanger med innslag av dubby disco og funk som tidligere har gjestet både Øyafestivalen og The Villa. I år tar de turen ut til Sukkerbiten for en one off og med seg har de ingen ringere en selveste Pirupa som gjest for kvelden!
  facebook.com/groups/2531850595

  8. JULI: (VŌG) med gjester
  Vōg er nyskapelse med forventet termindato 8.juli på Sukkerbiten. Bak konseptet står Gaute Haaversen kjent fra utallige DJ-sett på Jaeger under paraplyen Untzdag og Hans Jakob Brandt (Hans Hug) som har en tidligere fartstid i København på klubber som Jolene, Rust, KB3 mfl. Sammen lover de et konsept for deg som vil henge, sosialisere eller danse. Noe for alle, men først og fremst danse! Med seg har de en rekke spennende gjester som vil bli annonsert fortløpene. Følg med videre for mer info:
  facebook.com/DagslysPaaSukkerbiten

  15. JULI: Svømmebasseng presenterer 003: Fouk /react-text
  Det elektroniskbaserte popbandet Svømmebasseng fra Oslo har siden starten i 2014 bygd opp en solid fanbase innenfor sin dansbare og poppete elektrosjanger. I år startet bandet klubbkonseptet “Svømmebasseng Presenterer” der de booker artister de inspireres av, og har i løpet av våren hatt besøk av både Harvey Sutherland (AUS) og Session Victim (DE). Med andre ord så står groove og musikalitet i fokus. Den tredje utgaven av Svømmebasseng presenterer blir gjestet av den nederlandske diskhouse duoen Fouk! bestående av to av Nederlands deiligste diskoklubbhouse produsenter Junktion og Daniel Leseman. I tillegg til internasjonalt besøk tar svømmebassenget med seg de lokale heltene Dirty Hans (Mutual Intentions) og Ullern Villaklubb som skal varme opp sandstranda på sukkerbiten før nederlenderne går på i 7 tiden. Dette kommer til å bli en feiring av disco, house, dansing og energi!
  facebook.com/Svommebasseng

  29. JULI: Residency med Carl Craig & Jesper Dahlbäck
  Residency er Fredagen hvor Burn Energy tar over roret og inviterer noen av sine favoritter fra både inn og utland. Her med fint besøk fra en av de største navnene innenfor elektronisk musikk: Carl Craig. Sammen med den Stockholm baserte Techno DJ og produsenten Jesper Dahlbäck er dette en dag en ikke ønsker å gå glipp av!
  facebook.com/BurnEnergy.no

  12. AUGUST: Koso med gjest
  Kosoklubb er kanskje er av de mest spennende klubbkonseptene i Oslo om dagen. Det kreative kollektivet av dyktig jenter med blant andre Anana, Pieces of Juno og Soldal i stallen, inneholder alt fra produsenter, fotografer, filmskapere, dansere, skribenter m.m. Jentene har tidligere arrangert en rekke klubbkvelder på Revolver og Internasjonalen, og var sist å se på selveste Rockefeller under årets 17.mai fest, ”Nasjonal Stemning”. Det er med andre ord ingenting disse kvinnene ikke klarer, ei heller å få å deg i sommermodus på Sukkerbiten den 12. august.
  facebook.com/kososuru

  26. AUGUST: Juicy
  It’s gettin hot in here! Alt fra 90 talls bangers til hotline blings fra 2016 er å forvente når Oslos lengstlevende hiphop-konsept inviterer til fest. Med fast base på Blå fyller de sjappa en gang i måneden til randen med hiphop, soul og R&B. Gutta står også bak noen legendariske jubileumsfester, nå sist med ingen ringere enn Yelawolf på scenen. Er det noen som vet å ”Gettin' jiggy with it", er det disse gutta og 26.august på Sukkerbiten kan du også bli med!
  facebook.com/clubjuicy

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #dagslysfester #sukkerbiten #joakimthrondsen

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?