Konserthøst i Oslo!

  Mens høstmørket senker seg over landet inntar noen av verdens beste artister konsertscenene i Oslo. Her er 5 konserter du er nødt til å få med deg for å holde på varmen!

  For mens høstmørker kryper innover landet og dagene blir korter og kortere, går vi en høst i møte fylt til randen av konserter i hovedstaden. Oslo har for lengst passert byer som Stockholm og København på lista over byer med flest konserter i løpet av et år, og det er ingen tvil om at det er på høsten de fleste store turneene legger ut på tur. Bare i november kan du i Oslo velge mellom 100 forskjellige konserter innenfor en rekke ulike sjangere. Vi tok en prat med Rockefellers booker Joakim Throndsen for å finne ut hvilke konserter man simpelthen ikke kan gå glipp av denne høsten.

  OnklP & De Fjerne Slektningene
  Hele Norges OnklP har med de fjerne slektningene for alvor tatt over den norske rocketronen. Men albumet “SLEKTA III” som nylig ble sluppet beviser bandet at de gang etter gang leverer og bobler over av kreativitet og spilleglede. Etter en vanvittig energisk releasekonsert i dødens dal under UKA i Trondheim er lista lagt skyhøyt for konsertene i Oslo og det kan forventes et fyrverkeri at et show på Sentrum Scene både den 6. og 7. november.

  Post Malone
  Jay Z¨s Tidals¨s “it boy” har allerede rukket å få over 20 millioner avspillinger på låta “White Iverson”, og onsdag den 11. november gjester han klubbscenen Blå. Malone er kanskje et av de mest hypede navnene i 2015 og det er knyttet store forventninger til debutplata som er forventet å slippes tidlig til neste år. Musikken passer perfekt i høstmørket og Malones fantastiske vokal og musikalske uttrykk kan fort dras sammenlikninger til både Drake og The Weekend. Var du der da Macklemore & Ryan Lewis drepte det på Blå i 2012? Eller da Action Bronson reiv ned Sawol i 2013? Dette kan fort ende opp med å bli en lignende legendarisk konsert du ikke vil gå glipp av!

  Röyksopp
  Endelig er det duket for en Röyksopp konsert i Oslo! Gutta fra nord har siden hitlåta “Eple” rukket å turnere verden rundt og gitt ut hele 5 plater. Nå er de klare for selveste Oslo Spektrum den 12. desember. Med seg i Spektrum har de ingen ringere enn Norges nye elektropopkonge, selveste Todd Terje, som support. Her ligger absolutt alt til rette for en kveld som burde varme i høstkulda.

  Rae Sremmurd
  Hvem har vel ikke fått med seg låtene “This Could Be Us”, “No Type” og landeplagen “Come And Get Her”. Atlantagutta og brødrene i Rae Sremmurd vet å lage hits som holder deg varm, uansett årstid og den 19. november tar de turen til Rockefeller i Oslo. Gruppen er kjent for å levere elleville og svært energisk sceneshow, så denne kvelden kan fort koke over!

  Nelly
  Hiphoplegenden Nelly vet å lage hits som varmer i høstmørket! Hvem husker vel ikke låter som “Hot In Here” og “Ride With Me” som selv 10 år etter de kom ut fortsatt får smilene og hoftene til å sitte løst på et hvert dansegulv. Nelly, som for tiden også er aktuell med et nytt album, gjester Sentrum Scene den 7.desember og dette kan bli en herlig kveld ned “memory lane”.


  Foto & Tekst - Joakim Throndsen

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #joakimthrondsen #torandobooking #junkmusic #fall

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?