Festival Inspo by Felicia Noelle Donkor

  ENDELIG SOMMERFERIE! Du har slavet deg bort på skolebenken i tre år, slavet deg enda et år på jobb og har sett frem til denne flotte årstiden.


  Årstiden der man kan kose seg med et par øl ekstra, ta ekstremt dumme avgjørelser og gråte fordi man aldri lærte av de dumme valgene man tok den gang da. Å! Og selvfølgelig faktum at man koser seg GLØGG I HJEL! Noe annet som passer greit innenfor denne forklaringen, er festivalsesongen! Tanken på å ha en kald en i hånden, den indre gleden når favorittbandet ditt spiller favorittlåten din til alles glede og evig fistpump til solen sier «Takk og farvel».

  Er du en av dem som skal oppleve alt dette i år, men er en newbie når det kommer til festivalscenen? Skal du på Øya? Roskilde? Kanskje Wireless i England? Har du ingen aning på hva du skal gjøre med deg selv? FRYKT IKKE! Her kommer 9 overlevelsestips for deg som skal ta over årets festivalscene! 

  - Ha med deg masse kule/gøyale/fete/skandaløse/løse venner og venninner. Den aller viktigste regelen for å ha det morsomt på festival, er å dra med mennesker som vet hvordan man skal ha det moro. Alt fra de drøyeste måtene som de klassifiserer som «å være gøyal» til dem som bare kaster seg ut i det og sier: «LA OSS VÆRE EKSTRA MORO I DAG!» Ingen vil være med noen som er kjipe, kjedelige og som egentlig ikke vil være på festival.

  - Ha oversikt over de forskjellige artistene som skal spille. Det er superdøvt å finne ut at to av favorittaristiene dine spiller samtidig.
  Når WI-FI/3G/4G svikter eller når festivalappen ikke fungerer, er det greit å ha backup. Ha gjerne med festivalbrosjyren som viser oversikt på hvem som spiller, hvor konsertene skal holdes og hvilken tidspunkt de ulike artistene skal spille. Om du er heldig, kan du sikkert få med deg begge på et eller magisk vis.

  - Kle deg etter været!  Nå virker det ekstremt masete, men det er kjipt å føles ut som du er døende etter 20 min i sommerregnet. Pakk ned en genser, langbukser og gjerne en Marius-genser om det er nødvendig. Å fryse rævva av seg er ikke særlig hyggelig. Eller kult.

  - For gudsskyld, TA MED ET KAMERA!  Dette er egentlig en personlig preferanse, men skader ikke å dele tipset videre. Det er så forbanna hyggelig å dokumentere alt som skjer rundt seg. Alt fra konsertene til venninnen din som ligger i en grøft et eller annet sted. Eller kompisen din som klikket helt til Major Lazer. Det er så lett å glemme de mest dyrebare hendelsene etter for mye inntak med alkoHYL. Kjempeviktig regel: Det er IKKE lov med speilreflekskamera. Et hybrid eller vanlig kompaktkamera funker bra. Ellers er det den gode gamle mobilkameraet for dem som ikke er så veldig opptatt av oppløsning og kvalitet. Hurra for mobilkameraet og dens oppfinnelse.

  - «Stay Together!»  Det er lett å komme fra hverandre når man er i en stor omgivelse. Skriv ned telefonnummer, finn ut hvor dere kan møtes dersom dere avtaler å skilles og ha ikke vær redd for å spørre om å låne en telefon dersom din skulle gå tom og du er overbevist at du er «forever alone» på festivalen.

  - «TOM. FOR. STRØM?? DU KØDDER?! JEG LADET DEN NETTOPP!»  Ånei, du har ikke mer strøm på telefonen! (Skriker innvendig!) Frykt ikke, det finnes nemlig to alternativer som kan redde deg! Alternativ en: Det finnes garantert en eller flere ladestasjoner på festivalområdet. Og du ikke har tålmodighet for evig ventetid eller evig kø ved ladestasjonene, kan du kjøre på alternativ to; som er å skaffe seg bærbar lader for telefonen som du kan gå rundt med. Dette kan du finne i all slags elektronikkbutikker i Norge.

  - Vær sosial! Apropos «forever alone på festivalen»; Livet handler ikke bare om å henge med de beste menneskene som er involvert i ditt lille liv, men også om å bli kjent med dine fremtidige bestevenner/kjærester/eks-koner/ektemenn. Mistet vennegjengen din? Dødsfett. Da er det på tide å teste ut dine sosialeferdigheter og ikke minst oppleve nye ting med nye mennesker. #GODSTEMNING.

  - Hold deg hydrert! Det kommer til å være varme dager, og du kommer til å svette av deg 20 kilo. Drikk MASSE vann!

  - «Hakuna Matata» Ha det gøy! Slå deg løs! Vær løs! Neida. (Joda.)


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkyardxxxy #festivalsommer #outfit #inspo

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?