#wearetipped

  Fred Perry lanserer i høst en plass hvor alle Perry-lovers kan møtes og bli inspirert.

  Okey, det finnes golf pappaer med tshirts og anstrengt hårfeste som digger å gå med laubærkransen, men sjelen til Fred Perry ligger langt derifra. Varemerket ble født i 1950, og ble inngrodd i motstandbevegelser, og etter det elsket av subkulturer som casuals, punk, northern soul, Perry boys, rude boys, suedeheads og Brit Pop. Vi synes det er på tide å ta det tilbake.

  #wearetipped er en evig arene for å dokumentere og presentere Fred Perry med stolthet. Ved å bruke hashtag #wearetipped på Facebook, Instagram eller Twitter, havner fansens bilder i et galleri på fredperry.com, Der kan man også gi kjærlighet til hverandres bilder. .

  The Fred Perry Polo Shirt har båret laubærkransen siden starten, og stripene ble innført kort tid etter og er fortsatt en del av den klassiske utformingen av skjorten. I hjemlandet kalles de kjente stripene for ”Twin Tipping”, og er mer eller mindre allmenkunnskap. Det finnes to parallelle striper med dimensjonene 3-3-4, med den bredeste stripen ytterst.

  Skjorten, kransen og "twin tipped" har gjennom årene blitt tatt til seg av folk som ønsker å være en del av varemerkets historie. Fred Perry har blitt synonymt med sport og musikk, og har en medfødt britiskhet som har overvunnet både tid og nasjonalitet.

  Det tar 94 sekunder å brodere over 60 år med arv.

  Fred Perry
  Fred Perry dannet sitt selvtitulerte merke i 1952. og valgte laubærkrans som symbol. Kransen var på Perry´s gullmedalje fra Wimbledon, og er en hyllest til mannen som gikk fra å være en inntrenger i tennis til å vinne Wimbledon tre ganger.
  Sjekk ut alle våre produkter fra
  Fred Perry
  Sjekk ut alle bildene på instagram med
  #wearetipped
  Sjekk ut Fred Perry på instagram
  fredperry_1952

  Tags: #wearetipped #fredperry

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller