Interview: Adrian Jørgensen

  Junkyard møter Adrian Jørgensen i bakgården på Urørt, midt i Oslos smørøye. Han har nettopp hatt en 25-minutters konsert for festklare mennesker på den nye musikkscenen i Strøget.

  – Musikermiljøet i Oslo er annerledes enn der jeg kommer ifra. Folk er vant til at ting ikke er så høytidelig, man tar det på «feelingen». I Bindalen er vi ikke så mange om benet, så det blir litt annerledes. På denne showcasen fikk jeg vist musikken min og delt den med andre, forteller han.

  Han sitter avslappet i sofaen med en øl i hånda. Nå kan han slappe av før han drar videre for flere konserter. – En god følelse!

  For mange ble 23-åringen fra Bindal kjent gjennom talentkonkurransen The Voice i 2013. Han forteller selv at hele The Voice-sirkuset var interessant, samtidig som han fikk vist seg fram for veldig mange mennesker.

  – Det gir jo en god følelse når du får bekreftelse at det du gjør er bra. Det gjelder alt i livet. Jeg gikk derifra med en god erfaring i baklomma, men man lærer også at musikkbransjen er en knallhard verden uansett hvor gøy det er, sier han. Videre forteller han at han fort måtte lære seg å takle press – noe han ikke hadde kjent så mye på før. Forventningene til seg selv var også noe som kom snikende innpå.

  – Du vil bare prestere og prestere hele tiden. Tilfredsstille alle sammen og samtidig er du redd for å skuffe noen. Det kjente jeg veldig på.

  – Alt ble tomt. Det var derfor han tilslutt møtte veggen. Ifølge han selv følte han seg helt tom, men så snudde det brått til det positive. Bindalingen ble huket tak i av MOT-gjengen som ville han skulle være en av hovedartistene, sammen med Alejandro Fuentes og Chand Torsvik, på årets MOT-turné.

  – Turneen handler om å gi folk en god opplevelse, inspirere barn og unge, og være noen de kan kjenne seg igjen i. Jeg vil vise folk at de må følge drømmene sine, stå på og ikke la noen holde deg igjen, sier han.

  Når kan vi forvente debutskiva?
  – Om fem år, kanskje?, sier han og ler godt.

  Foto - copyright og credit: Alexandra Ezhno
  Tekst: Charlotte Mayer Tilseth
  Instagram: @adrianjorgensen

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #adrianjørgensen #junkmusic #junkyardxxxy #interview

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?