VIDEOPREMIERE: CCA JONAS - «AUTOBOTS»

  CCA Jonas fortsetter i det gode sporet med sin ferske singel «Autobots» og den tredje låten i rekken er i likhet med de to første utgivelsene også refleksjoner over eget kjærlighetsliv.

  Foto: Robin Helgesen

  25/3-20 / Jonas Irmer

  Etter bare å ha hitt ut to singler har 16 år gamle CCA Jonas fått mye oppmerksomhet, både her til lands, men også utenlands. Det unge talentet fra Løvstakken i Bergen ble blant annet av BT sammenlignet med Young Thug og Playboi Carti, mens Elevator Mag dro paralleler til Lil Mosey.

  Debutsingelen «Pretty Pretty» som han slapp via sitt eget label Get FAT. ble blant annet radiolistet hos P3X og lå på listene i over 20 uker, og ble spilt flere ganger både nasjonalt på P3 og BIG RADIO, men også på Amazing Radio i Storbritannia.

  I fjor høst fulgte han opp sin vellykkede debut med singelen «Hiah». Etter to slipp har han nå signert med Made Management, signert en distribusjonsavtale med Universal Music Norway for labelet Get FAT. og i desember i fjor gjorde han support-gig for Kamelen på et utsolgt Verftet i Bergen.

  Vi har videopremiere til låten «Autobots» i dag og tok en liten prat med unggutten nedenfor:

  Heisann Jonas! Hvordan har du det om dagen?

  – Kjempebra og håper alle andre som leser kan relatere.

  Det får vi satse på :) Det går nå mot lysere dager, men hvordan har starten på året vært for din del?

  – Dette året har vært sykt digg for meg egentlig med tanke på musikken osv, men generelt tror jeg ikke det er det beste året vi lever i.

  True, true. Hva er tankene dine om hva som skjer i verden per dags dato?

  – Har prøvd å ikke tenke for mye på det, men kan ikke akkurat unngå det heller. Håper bare alle holder seg friske og tar vare på de rundt seg :( <3

  Fortsetter under videoen


  CCA Jonas - Autobots [Official Music Video]

  Vi får håpe det! Hva er dine beste tips nå som man for det meste skal holde seg inne?

  – Mitt beste tips til alle som leser er at de burde prøve å se det positive i det og bruke tiden til å finne seg selv og noe man liker å gjøre alene evt.

  Bra tips! Du er jo aktuell med ny singel! Hvordan har det vært å dele «Autobots»?

  – Autobotttts! Sykt digg å få den sluppet ut. Fått vise fram mere av mine ferdigheter med melodier når det kommer til musikk. Det er gøy å se hvor masse kjærlighet man får tilbake. Jeg er veldig takknemlig for støtten!

  

Herlig! Hvordan vil du kort skildre handlingen i låten?

  – «Autobots» handler om en jente jeg likte veldig godt da jeg først ble kjent med henne, men etter en stund innså jeg at hun ikke var «all that». Jeg prøvde veldig hardt å «få» eller overvinne henne, helt til jeg ga opp og innså at hun ikke var så spesiell som folk, eller jeg hadde forestilt. «She was hotter then, I ducked all her friends»; venninnene hennes derimot var veldig gira på meg mens jeg bare ville ha hun ené. Prøvde å få henne til å se at jeg takker nei til alt unntatt henne, men det brydde hun seg ikke om.

  

Nå har låten fått levende bilder. Hva er tanken bak videoen?

  – Haha ja. Det var egentlig ikke planlagt at «Autobots» skulle få seg en video, men med tanke på at alle sitter hjemme for tiden pga viruset, så ble det til. Det begynte med at jeg la ut en story på insta hvor jeg spurte om folk ville se musikkvideo til «Autobots» og der gikk folk crazy. Masse love <3 Så jeg måtte oppfylle folkets ønsker. Ringte da Robin Helgesen og startet i gang videoen den sammen dagen.

  – Det er en veldig rolig video hvor jeg sakte men sikkert sklir ned bakken på Stakken, i området hvor jeg bor. På slutten ender jeg opp i lokalbutikken og sliter med å komme meg igjennom hele før sangen slutter. Det blir for emosjonelt å tenke på situasjonen :(

  

Kult at du lytter til folket! Hvordan har responsen på låta vært så langt?

  – Responsen på låten har vært utrolig. Jeg føler at denne sangen fikk fram mine ekte følgere som virkelig fikk samme følelser av å høre sangen som jeg gjorde den gang jeg lagde sangen. Har snakket utrolig mye med masse folk på dm og det er sykt gøy å få høre hva folk tenker og synes om musikken. Jeg legger merke til hvordan småting jeg gjør påvirker mange flere enn jeg tror som inspirerer meg til å lage mer musikk. All in all, det har vært utrolig mye support på denne låten og jeg vil bare si takk til alt og alle :)

  Fortsetter under bildene

  Foto: Robin Helgesen

  

Nok et solid slipp! Hvordan har egentlig prosessen med låta vært?

  – Satt i studio med Mario aka BBMario (produsent) og bare lekte med gitar på fl studio og så lagde han den fengende melodien i begynnelsen og jeg tenkte umiddelbart «aight dette blir en sick låt» - så spilte jeg inn det første jeg kom på i voice memos på telefonen. Etterpå bygget vi på det, og jeg skrev handlingen, så ble det laget en sang ut av det.

  

Produktiv da :) Dette er din tredje singel så langt. Hvordan føler du at bransjen har tatt deg imot?

  – Føler jeg har blitt tatt godt imot jeg :)

  

Det er bra! Utenom det, hvordan er en typisk dag i studio for din del?

  – Jeg prøver å ikke presse ut musikk når jeg kommer til studio. Jeg bare lar det komme naturlig. Sitter i studio, chiller, spiser eller hva det skulle være, og om jeg føler for å lage en sang så gjør jeg det :D

  Bra approach :) Er denne låten en smakebit på noe større?

  – Morsomt at dere spør om det :) men nei ikke på denne. Neste låt er en smakebit på noe mye større ;)

  Det gledes! Hvordan går du fram i selve prosessen. Skriver du først eller skriver du utifra en beat?

  – Skriver utifra beat for det meste, men av og til bare dukker det opp melodier randomly.

  Kult! Vi går en usikker tid i møte. Hvordan tror du tiden framover blir for din egen del?

  – Jeg holder meg til online skole og studio jeg. Koser meg :D

  Godt å høre! Vi gleder oss til fortsettelsen :)

  Hør CCA Jonas - «Autobots» nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #interview #ccajonas #getfat #universalmusic #mademanagement

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?