CCA JONAS: – Har en god del gems som er klar til utslipp!

  CCA Jonas følger opp debutsingelen «Pretty Pretty» med sin flunkende nye «Hiah». En låt som han selv sier ble laget før han slapp debutlåta.

  Foto: Robin Helgesen

  16-åringen startet opp med musikken for to år siden. Det viste seg å være klokkeklart at han var et naturtalent som var ment til å lage og fremføre musikk. I løpet av de to siste årene har han brukt all fritiden sin på artistkarrieren og han vet selv at dette er skjebnen hans og at det en dag skal bli levebrødet hans.

  Med «Hiah» fortsetter han der han slapp, nemlig med nok et heftig slipp til hans unge alder. Låten er som forrige singel, også sluppet via plateselskapet Get FAT og det kommer visstnok en tilhørende musikkvideo snart.

  Vi tok en prat med han nedenfor:

  Heisann Jonas! Hvordan har du det om dagen?

  – Wassup! Alt er vell hos meg. Skole og musikk for det meste. Holder på med en del store ting når det kommer til musikken, så det blir nok bra! Hele teamet jobber hardt, så bare følg med...

  Godt å høre! Nå som vinteren er her, hvordan overlever man denne tiden?

  – Vinteren er ikke min favoritt-sesong, men tror jeg har funnet en kombinasjon på hvordan man kan overleve denne perioden. Rett og slett ta til seg ting som gir deg selvtillit, og bruke mer ting på å gjøre seg selv lykkelig. Vinteren er en slags periode hvor du samles med andre mennesker du liker deg godt rundt, men ikke alle har nødvendigvis noen å være med. Sørg for at du tar vare på deg selv. Eksempelvis kan noen klær fra junkyard få deg til å se bra ut og noe musikk fra CCA Jonas booste selvtilliten nok til å få deg igjennom vinteren ;)

  Liker det ;) Du er jo aktuell med «Hiah». Hvordan har det vært å dele denne?

  – «Hiah» er jo en relativt gammel sang som jeg har likt en god stund. Bare glad å få den ut med tanke på at jeg har bært på den så lenge. Det er en sang som jeg relaterer godt til i dag og kommer nok til å relatere til den i en god stund. Den forklarer livsstilen min til en viss grad, så folk kan få litt forståelse for meg og sangen. Tror mange andre kan relatere til budskapet også.

  Fortsetter under videoen


  CCA Jonas - Pretty Pretty

  Kult! Hva slags historie skjuler seg bak låt-tittelen og ordene som skildres?

  – «Hiah» betyr (hopped in a honda) som er utrykket jeg bruker i sangen når jeg beslutter meg for å gi opp på jenter. I løpet av sangen forklarer jeg hvor lett jenter fanger min oppmerksomhet og at jeg ikke lenger klarer det. Ender aldri opp med å gå slik jeg hadde forestilt det. Sangen slutter da med at jeg tar en besluttning og sier: «I turned on my povert and queued all of my niggas, we hopped in a honda.» Jeg glemmer jenter og finner de ekte vennene mine på en måte.

  

Ah, nice beskrivelse! Det har gått en liten stund siden debutlåten din «Pretty Pretty». Hvordan har egentlig tiden etter det slippet vært for deg?

  – «Pretty Pretty» gjorde det jo veldig bra til å være min første singel. Det har ikke akkurat endret noe for meg. Det har bare vært mer press når det kommer til musikken, men det takler jeg godt. Det driver meg fremover, og jeg vil alltid finne noe nytt å overraske dere med. Har en god del gems som er klar til utslipp. Hint hint.

  

Ouff, det gledes! Når du ikke jobber med musikk, hva bruker du tiden din mest på?

  – Jeg jobber forsåvidt bare med musikk og skole, men hvis det er noe annet som skal skje så går det i skating eller gaming; med venner.

  

Skjønner! Når det kommer til selve prosessen med låta, hvordan har det vært og hvem har du sparret med i prosessen denne gangen?

  – «Hiah» ble lagd før «Pretty Pretty» og var egentlig bare rett frem følelsene jeg måtte få ut av kroppen og inn i micen. Mario Blatancic som også har produsert «Pretty Pretty» sendte meg «Hiah»-beaten for lenge siden og jeg bare tok det som det kom. Satt i studio med kompisene og jammet, så kom beaten på. Vi la ut en vlog som du kan finne på Instagram-kontoen min hvor du kan se hele prosessen gjennom skapelsen av «Hiah».

  Fortsetter under bildene

  Foto: Robin Helgesen

  

Fett, vi sjekker ut! Det er et litt mer «nedpå» lydbildet på låta enn forrige. Har det utfordret deg på noen måter, i så fall hvordan?

  – Som nevnt ble «Hiah» lagd før «Pretty Pretty», så det var ikke akkurat utfordrende å lage sangen. De fleste sangene jeg har laget er ulik i stil og hører ikke sammen. Jeg liker å eksperimentere og være allsidig, jeg lager alltid musikk basert på hva jeg føler i øyeblikket, så blir mye forskjellig. CCA Jonas er for alle. Hvis du ikke liker én av mine sanger betyr det ikke at du ikke liker musikken min. Stol på meg. Du som hører på musikken kommer til å finne minst en sang du liker. Flest folk kommer til å bli overrasket av hvor ulike stiler det er på mine fremtidige utgivelser. Gleder meg til å se reaksjonen og hvordan det påvirker folkets bilde av meg som artist.

  

Forståelig, gøy å prøve ut nye ting! Men litt #offtopic - Det nærmer seg jul. Hva ønsker du deg til jul og hva er det verste du kan få i gave?

  – Julegave. Beste julegaven jeg kunne fått akkurat nå, er at folk tar sin tid til å vente spent gjennom de 5 første singlene mine før de gir opp på meg. Følg nøye med på plateselskapet vårt Get FAT. Det kommer mange spennende artister og utgivelser derifra i løpet av 2020.

  – Verste julegaven jeg kunne fått er et til album av Drake.

  

Den traff, Drake :( Hva er next move for CCA Jonas og har du allerede lagt noen planer for neste år?

  – Next move akkurat nå er å ferdigstille musikkvideoen til «Hiah». Den har vært veldig gøy å spille inn så langt og jeg gleder meg til å vise den til dere. Vi jobber veldig strategisk på Get FAT og vi har allerede lagd fundamentale planer for de neste årene.

  – Vi legger mye arbeid i plateselskapet og gleder oss til å vise all musikken og alle artistene som er under Get FAT. Utenom det så har jeg allerede klar utgivelsene som skal komme i 2020, så det kommer masse musikk.

  Herlig å høre, vi gleder oss til fortsettelsen!

  Hør CCA Jonas - «Hiah» nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #interview #ccajonas #getfat

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?