VIDEOPREMIERE: CCA JONAS - «PRETTY PRETTY»

  CCA Jonas er et rykende fersk navn i den norske musikkbransjen. Hans første låt «Pretty Pretty» ble sluppet forrige fredag og i dag er musikkvideoen til samme låt ute!

  Foto: Robin Helgesen

  Vi er ikke ukjent med fremadstormende og unge soveroms-rappere i disse dager. Hype kan oppnås umiddelbart, og vanskelig å leve opp til i ung alder. Av de som har klart å opprettholde den, kan man kan blant annet dra fram gruppen UNDERGRUNN, men også rappere som Gerald Ofori, Wonder The Boy og Safario.

  Et nytt navn i rekken er 16 år gamle CCA Jonas. Det kan virke kjent for noen. For det kan hende at du har sett han i den fantastiske dokumentarserien URO, hvor han ble intervjuet av Leo Ajkic.

  Jonas startet opp med musikken for to år siden. Det viste seg å være klokkeklart at han var et naturtalent som var ment til å lage og fremføre musikk. I løpet av de to siste årene har han brukt all fritiden sin på artistkarrieren og han vet at dette er skjebnen hans og at det skal bli levebrødet hans - noe som også tydelig kommer fram i intervjuet gjort av Ajkic.

  Hans første singel «Pretty Pretty er sluppet via plateselskapet Get FAT og den har snart strømmet 25 000 ganger bare på Spotify.

  Vi tok en prat med Jonas nedenfor:

  Heisann Jonas! Hvordan har du det om dagen?

  – Alt bra, glad for å endelig sluppet singel etter 2 år med planlegging.

  Godt å høre! For et slipp, men først; hvordan har sommeren vært for din del?

  – Sommeren min har vært 90% musikk, 10% søvn og 0% fri fra skole.

  Fortsetter under videoen


  CCA Jonas - Pretty Pretty

  

Work hard, play hard. For de som ikke vet hvem du er, hvordan vil du presentere deg som artist?

  – Jeg har aldri presentert meg som artist før. Jeg ville presentert meg ved å fortelle dem at jeg er ganske tullete når det kommer til personlighet, men kan ta ting seriøst hvis jeg må det. En ting jeg tar seriøst, eller i hvert fall etter jeg har spilt inn, er musikken min. Passer på at jeg ikke har sløst bort tid. Både en seriøs & useriøs person.

  

Ærlig sak det! Gratulerer med slippet av «Pretty Pretty»! Hvordan har det vært å gi ut denne?

  – Takk, det er en lettelse å få slippe ut sanger endelig. Har jo en haug med musikk som jeg har liggende. Jobbet hver dag i 2 år.

  

Vi venter i spenning, men hvordan vil du i korte trekk beskrive låten?

  – Låten er bare en vibe, du har en hype der for folk til å turne opp. Melodiene drar det enda lengre ut. Rett før siste hook kommer et rolig vers som lar folk puste fra all hypen.

  

Men den handler i hovedsak om en jente som skiller seg ut, men hva må egentlig til for å imponere deg?

  – Det som må til for å imponere meg... hmm. Liker når jenter har kontroll på seg selv. Vet hvem de er, vet hvor de står. Ikke nødvendigvis cocky elns, men bare humble og selvsikker.

  Fortsetter under bildene

  Foto: Robin Helgesen

  

Hehe. Du vil gjøre det meste når det kommer til å produsere, skrive og mikse. Men hvem har du jobbet med på denne låten?

  – Meg og min produsent BBMario. Han produserte beaten. Så hadde vi en helt syk artist, Mazen Awad som ikke minst lager musikk selv, men også mixer vokaler. Han kom helt fra Sverige for å mikse sangen og jobbe med noen artister her i Bergen. Det var gøy.

  

Og gratulerer med listing på både P3 og P3X! Hvordan føles det å få første låt på radio?

  – Det tok en stund, men jeg har endelig begynt å kjenne på at jeg faktisk har sluppet ut min første singel. Men sykt takknemlig for å være så heldig og jeg setter utrolig stor pris på at de velger å pushe meg! Tror også det var viktig og riktig, nemlig det å avsette nok tid til å få laget et produkt jeg virkelig er stolt av kvaliteten på. Kvalitet er alltid første prioritet.

  Kan du ellers si litt om hvordan du strukturerer musikkhverdagen din?

  – Jeg har ingen spesiell struktur. Jeg gjør ingenting på fritiden min. Går på skole og etter jeg er ferdig går jeg rett til studio. Rundt 22-tiden går jeg hjem og sover. Repeat.

  Dedikert! Ellers, har du noen satte planer for høsten?

  – Ja, har jo en haug med sanger liggende. Så rundt høsten tror jeg at vi skal slippe en ny sang kalt «BESTEY». Det blir sick. Mario har produsert den også!

  Fett! Vi gleder oss :D

  Hør CCA JONAS - «Pretty Pretty» nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #interview #ccajonas #getfat

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?