JÆGER: – Handler egentlig om det man da kaller «man-eaters»

  JÆGER er aktuell med sin nye singel «Crocodile Killer», en låt som er hennes første smakebit på hennes oppkommende prosjekt «Extended Play».

  Foto: Henrik Hoff

  26/6-20 / Jonas Irmer

  Etter flere år med eksperimentering og låtskriving har Anna Jæger, bedre kjent under artistnavnet JÆGER endelig funnet sitt sound og er klar til å slippe EP'en «Extended Play». Første sang ut er som nevnt «Crocodile Killer».

  Tekstene til Anne er ærlige og rå. Hun er ikke kjent for å holde tilbake, verken i form eller tekst .Disse låtene tar lytteren med inn i JÆGER sitt personlige og rare elektro-pop univers.

  «Crocodile Killer» er en annerledes, rar og mørk låt. Under elektro-pop’en gjenkjennes brokker av klassisk musikk. Bli med inn i sumplandskapet blant kvinnene som jakter krokodiller.

  Vi tok en prat med henne nedenfor:

  Hei Anna! Endelig er sommeren her! Har du lagt noen planer?

  – Ååå ja! I sommer skal det bades, wakeboardes og hytteturileres, men også litt jobbing da! Man må jo ha råd til å njute sommeren også:)

  Sommeren er dessuten ekstra stas fordi jeg har bursdag også :) – og den blir feiret med singelslipp denne uka! Woop woop!

  Herlig! Høres helt prima ut! Hvordan har den siste tiden vært for deg?

  – På grunn av Covid-19 ble jeg permittert som barsjef og det var jo litt skummelt, men det endte opp med noe positivt: Jeg greide å spille inn en hel EP :)

  Det var da enda godt at du fikk tid til det! Grattis med ny singel da! Hvordan er det å gi ut «Crocodile Killer»?

  – Tusen takk<3 Det er utrolig nice å endelig få gitt ut denne låten!!

  – Mye svette og blod måtte til for å finne den rette sounden og de riktige samarbeidspartnerne, men det er sjukt stas å endelig slippe noe som er 100% MEG. Hatt en del FaceTime-sessions, og fått mye tid til planlegging av ulike prosjekter jeg har gående.

  Fortsetter under bildet

  Foto: Henrik Hoff

  Det er veldig forståelig! Ja, studiosessions har blitt litt annerledes i år :) Hvordan vil du kort beskrive låta?

  – «Crocodile Killer» er en rar og mørk låt. Og den er gammel og ny på samme tid for under elektro-pop’en vil du oppdage brokker av klassisk musikk.

  Spennende! I fare for å tolke den feil. Hva ligger bak tittelen?

  – «Crocodile Killer» tar deg med inn i sumplandskapet hvor kvinner jakter på krokodiller. Haha emm.. handler egentlig om det man da kaller «man-eaters».

  Hehe, tenkte det var noe sånt ;) Hvordan har jobbingen med singelen vært og har du sparret med noen andre?

  – Jeg spilte inn denne singelen og den kommende EP’en med produsenter i Nederland og i Norge i Corona-tider. Dette gjorde det da ganske så vanskelig å møtes i studio. Det endte med at at vi spilte inn vokalen her i Norge og oversendte til Nederland og så hadde studio-sessions via Zoom. Teknologi ass!

  Teknologien ftw! Hvordan vil du ellers beskrive ditt musikalske univers?

  – Mitt musikalske univers er ganske så fargerikt og absurd. Jeg har jo samplet nøtteknekkeren i en av låtene, så alt er lov! Jeg har valgt å ikke holde meg til en genre, men heller bruke flere.

  Fortsetter under bildet

  Foto: Henrik Hoff

  

Den låta gleder jeg meg til å høre! Du slipper en EP kalt «Extended Play». Hvordan blir det å slippe et helt prosjekt og hva kan vi lyttere forvente oss?

  – Det blir SÅ deilig å få ut denne EP’en! Flere av låtene ble skrevet for noen år siden, så det er på tide sende dem ut i verden :)

  – Dere kan forvente dere et ganske stort spenn egentlig. Det er en guide inn i min rare lille verden av følelser på kryss og tvers. Fra trist til glad, fra ganske naiv til bitende ironisk.

  

Det gledes! Vi venter spent! Hva er de musikalske planene videre sånn ellers?

  – Planen er å skrive enda mer, spille inn mer og forhåpentligvis gjøre flere gigs rundt omkring i verden om den tillater det :) Hvem vet? 2020 har jo vært et ganske snodig år so far!

  

Word! Vi gleder oss til flere slipp og enn så lenge, takk for praten og ta vare <3

  Hør Jæger - «Crocodile Killer» nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #interview #jæger

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?