INTERVIEW: LUKE CHRISTOPHER

  På videregående forvandlet han bunnen av køyesenga si, til sitt eget musikkstudio. Han lærte seg å synge, rappe og komponere beats uten noen anelse på hva fremtiden ville bringe. Allerede som elev på videregående ble Luke Christopher (22) signert til plateselskapet; Interscope. Drøye fire åre senere, med RCA Records som sitt nye hjem, er hans unge drømmer langsomt blitt en realitet.

  Tekst: Zena Løchting Williams
  Foto: Noah Løchting Williams

  Hva er det du setter mest pris på, når det kommer til musikk?
  – Først og fremst at det får mennesker til å kunne relatere seg, både med meg og med musikken min. Når du hører en drit kul sang, deler dere det ene båndet, som er musikk.

  Hva er det viktigste du har lært gjennom din musikkarriere?
  – Det jeg definitivt har lært, er at det er ingen som gjør jobben for deg. Alt ligger virkelig i dine hender og det er du som skal få ting gjort. På en måte er det faktisk ganske bra. Visjonen må 100% komme fra deg, ellers alltid passe på å være takknemlig, ydmyk og mest av alt; trygg i ditt arbeid.

  Hva er viktigst for deg når du opptrer live?
  – Definitivt det å bare ’vibe’ med alle fansene. Det at man endelig får se alle disse menneskene som bare kom for deg, og som elsker musikken din, er virkelig en utrolig følelse. Å kunne få den one on one tiden med publikumet ditt, er helt klart så viktig.

  Å droppe College for å oppnå en musikkarriere er et stort skritt, hvordan var livet på den tiden?
  – Gjennom livet så møter man på forskjellige hindre, og det at jeg aldri begynte på College, var min måte å overgå et hinder på. Fordi jeg brant såpass for musikken. Siden jeg ble signert til Interscope i en ganske ung alder, har jeg alltid hatt en sikkerhet bak meg og friheten til å skape musikk jeg elsker. Jeg har jobbet hardt fra starten, men jeg har helt klart ingen grunn til å klage over overgangen!

  Hvordan er Luke Christopher annerledes fra alle andre artister?
  – Jeg har alltid holdt det ekte. Men det som får meg til å skille meg ut, er vel at jeg produserer alt av musikk selv. Jeg liker å være i kontroll over meg selv, både som Luke og* som artist.

  Hva er ditt råd til de der ute?
  – Som ung artist, tror jeg den største og viktigste ’leksa’ er å klare å finne sin stemme. Den eneste måten du kan levere noe som er bra og ikke minst; ekte, er når du gir litt av deg selv. Det er bare én deg, så det å finne ut av hvem du er, hva du liker og ikke liker er en god start. Det var det ihvertfall for meg. > Avslutter han med et smil.

  Luke Christopher er definitivt det perfekte eksempelet på å være ung og suksessfull. Og for å være en first- timer i Tigerstaden, leverte rapperen konsert; ekte LA- stil på konsertscenen Ingensteds 7 april. Med et album rett rundt hjørnet, har vi blitt lovet et besøk til fra den unge artisten. Det blir definitivt en ’het’ sommer for alle Luke Christopher fans der ute.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #noahløchtingwilliams #interview

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?