SARA & ARASH: – Vil ikke kalle det en pause, vi gjorde 300 konserter mellom 2017 og 2019!

  Sara & Arash er i dag ute med sin flunkende nye singel, «Golli Golli». En ernergibombe av en låt med et oppløftende budskap om å gi litt f**n og være den du er.

  Foto: Akam1k3

  11/9-20 / Jonas Irmer

  Søskenparet fra Kristiansand tok en pause etter tre år med godt over 300 spillejobber for å fokusere 100% på å skape ny musikk. For duoen er absolutt ikke noen ferskinger i bransjen. Releasene har kommet med jevne mellomrom, med «Bittersøt» og «Kommer oss imellom» fra 2014, til «Danse Danse» / «Måten Du Gjør Det» fra 2017 og «Kanke no for det» / «Hva nå» fra 2018. Siden har de holdt koken og skal man tro de rett - er dette bare starten på noe stort.

  For nå er de tilbake, musikken er klar, og den JNS-produserte «Golli Golli» er første singel ut under Sony Music sine vinger.

  Vi tok en prat med de nedenfor:

  Heisann dere! Hvordan har dere det om dagen?

  Sara: – En god hei tilbake til deg! Bare bra! Vi slipper jo ut en ny baby i dag med ville klubb-klanger i skriket - så kan ikke klage!

  Veldig godt å høre! Grattis! For en ukjent lytter; hvordan vil dere kort beskrive dere selv som artister?

  Sara: – I musikken vår prøver vi å fange good vibes, og samtidig snakke om våre opplevelser i livet. Vi vil vise både de lyse sidene av livet, og de mer skyggefulle. Litt glitter, litt glitch

  Herlig beskrivelse! 2020 har jo vært et spesielt år så langt. Hva har dere kanskje gjort mer av så langt i år enn tidligere?

  Sara: – Godt spm må jeg si. Jeg må innrømme at tunnelen var mørk en periode.. Allikevel gjorde vi egentlig ikke så mye annerledes - vi jobbet med album og forberedte dette slippet. Jo! FaceTime klatret til førsteplass på «skjermtid»-appen, som videoen til «Golli Golli» viser.

  Arash: – Vanligvis er jeg en ivrig tennisspiller, men pga. en langtidsskade har jeg har blitt padeltennisdommer. Jepp, du hørte riktig. «Padelboyz» er en gjeng hot heads som trenger en stødig megler i diskusjonene - og det har dessverre blitt min jobb.

  Fortsetter under bildene

  Foto: Akam1k3

  Haha, dere har holdt dere busy skjønner jeg :) Det ble også en utradisjonell sommer. Kan dere se tilbake til noen bra sommerminner fra i år?

  Sara: – Som den introverte personen jeg er var det en drøm å ha hele leiligheten for meg selv. Jeg tok oppvasken når jeg ville, skrek i mikrofonen så mye jeg ville og livnærte meg nesten utelukkende på tyrkisk pepper.

  Arash: – Jeg hadde sommeren hjemme i Kristiansand, og det er det deiligste jeg vet om. Lange dager og kvelder med sjøen. Tropenetter er seriøst det deiligste jeg vet om.

  Godt å høre - virker som den har behandlet dere bra! Men dere er aktuelle med ny singel! Gratulerer igjen! Hvordan har det vært å gi fra seg «Golli Golli»?

  Sara: – Tusen takk! Det er som å se en blomst åpne seg sagte om morgenen, før man ser hele blomsten stråle med god lukt fra kjernen. Dette er «Golli Golli», og det er bare begynnelsen av de vi er, det er det ene ytterpunktet av Sara & Arash.

  Arash: – TAKK!! Det blir så digg! Denne låta har vært i banken lenge, så det blir deilig å vise frem det vi har jobbet med.

  Veldig forståelig! Hvordan vil dere kort brekke ned låta da?

  Sara: – Kort fortalt handler den om å være fan av andre, fan av deg selv og egentlig bare gi faen!

  Arash: – ENERGISKHAPPYGOLLI

  Viktig budskap! Dette er deres første singel på en god stund. Hvordan har dere brukt pausen fra releases?

  Begge: – Vi vil ikke kalle det en pause egentlig. Folk ser gjerne de ti prosentene av isfjellet som stikker opp av vannet, mens all jobben som ligger bak aldri kommer til syne. Vi gjorde 300 konserter mellom 2017 og 2019, så etter «Smiler Tårer» valgte vi å ta et steg tilbake fra turnélivet. Vi har alltid drømt om å fokusere helt og fullt på ett prosjekt, og gjøre det så gjennomført som mulig. «Golli Golli» er som sagt bare det første dere får høre av dette universet.

  Tar den på min kappe. Mange konserter :0 Det har jo gått over to år siden slippet av «Smiler Tårer». Hvor deilig er det å slippe musikk igjen?

  Sara: – Omg!!! Det er orgasmisk. Følelsen av å dele noe så personlig av seg selv, og se det vokse og få et liv av seg selv, er ubeskrivelig. I studio er man så fokusert på det man har på hjertet, mens når musikken er «der ute» får den kanskje en helt annen dimensjon enn den vi hadde sett for oss. Det er superspennende å høre folks tolkninger av våre låter.

  Fortsetter under bildet

  Foto: Akam1k3

  Veldig, veldig fortsåelig! Låten slæpper bra!! Dette er første smakebit på et album. Kan dere hinte noe om hvordan uttrykket på resten av utgivelsen blir?

  Begge: – Det ligger en del hint i de andre svarene, og dette er definitivt et av ytterpunktene på albumet.

  Må lese mellom linjene skjønner jeg -_- ! Kommer dere til å slippe til noen gjester?

  Sara: – Hm..

  Arash: – Njaaa, plata er veldig personlig…

  Got it. Vil dere gi oss et innblikk i hvordan en helt vanlig dag for dere er i disse tider da?

  Sara: – Som musiker er man alltid på jobb, og samtidig aldri på jobb. Vi jobber hele tiden med nye idéer, både til musikk, video/bilder og slippstrategier osv. Men det kan komme mens man skifter sengetøy eller vasker klær.

  Arash: – Som jeg sa over har gutta fått tenning på padel og tennis. Jeg har røket bicepfestet til skuldra, så jeg gjør sånne kjedelige fysioterapiøvelser for å bli klar igjen. Enn så lenge er jeg dommer :( Jeg savner det skikkelig! Det er så deilig å kunne koble av fra alt, og padel/tennis er en perfekt arena for det.

  True, Sara. God bedring, Arash :) Ellers, noe kult på agendaen før albumslipp?

  Begge: – Vi er i prosessen med å lage coveret til det neste låtene sammen med Mike og Even i Also Known As, og Elnaz og Mahtab Gargari. Det synes vi er dødskult! Det er en drøm å jobbe med så mange flinke og kreative folk, og skape et visuelt uttrykk til musikken. Det er så fett det.

  Ja, det er faktisk sjukt fett! Enn så lenge, takk for praten og ta vare!

  Hør Sara & Arash - «Golli Golli» nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #interview #sara&arash #jns #sonymusicnorway

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?