TURAB: – Det her er en overgang til en mer moden Turab og et slags farvel til fortiden

  Turab er nok en gang aktuell med låtslipp og denne gang er det «Ikke tenk på meg» som artisten gir til lytteren. Låten omhandler det å ta farvel med fortiden.

  Foto: Øystein Kind

  Turab håper at musikken hans kan leve for alltid. Og etter låter som «Be for meg», «Igjen» med Temur og hans siste «For Alltid», som tok for seg kjærlighet og kultur, men også å ta ting med en klype salt, gjøre feil, drite seg ut, og samtidig lære av det. Med relaterbar tematikk og en solid formidlingsevne, er musikken hans på god vei til å gjøre leve om ikke for alltid, men i hvert fall i lang tid.

  En raskt voksende musikalsk CV og et mer voksent musikalsk uttrykk gjør Turab til en av de mest spennende artistene her til lands.

  Låten er produsert av Nicolay Langfeldt Øverland og Thomas Eide, og sammen ville de lage en trist låt som samtidig hadde en optimistisk stemning. Selv sier Turab at denne låten er et lite utskudd til alle de skjærte sjelene der ute som trenger å høre at ting løser seg.

  I går kom også en akustisk video til låten som kan sees/høres i mellom vår prat med Turab nedenfor:

  Heisann Turab og takk for sist! Hvordan har du det om dagen?

  – Jeg har det veldig bra om dagen. Jobber med musikk, henger med mine nærmeste og er sjeldent i offentligheten med mindre jeg må, hehe:)

  Haha, godt å høre :) Nå som høsten er over oss. Hva er dine assosiasjoner til tiden vi nå er inne i?

  – ULLGENSER <3 <3

  E9! Nå er du aktuell med «Ikke tenk på meg»! Hvordan er det å dele denne?

  – Det her er en overgang til en mer moden Turab og et slags farvel til fortiden. Jeg er stor fan av låta selv om den beskriver en veldig destruktiv, men vanlig uke hos en som er i kjelleren.

  Fortsetter under videoen


  Turab - Ikke tenk på meg (Akustisk)

  Det kan høres! Hvordan ble denne til?

  – I studio etter noen gode samtaler med gutta bak låta. Stor shoutout til mine bros Nicolay og Thomas<3

  

... hvor lenge har du holdt på med låten og hva betyr den for deg personlig?

  – Den betyr mye for meg. Budskapet er superenkelt. Lev og lær, og så cheesy som det høres ut, så er det sant, haha. Alt tar tid og man må gjennom mye for å finne seg selv - men så lenge du er tålmodig med det du brenner for, så går det til slutt.

  – Men helt ærlig så hadde vi bare en session på den, alt gikk så fort og det var en instant vibe.

  

Aight, skjønner! Den musikalske CV-en din blir lengre og lengre, men hvordan har jobbingen din med musikken seg endret seg over årene?

  – Jeg jobber med mer riktige folk nå enn noensinne. Jeg er omringet av mange bra mennesker med riktig energi. Det må også sies at jeg har blitt veldig flink på tekst, samt blitt rå på melodier vil jeg påstå. Jeg produserer også en del selv nå og jobber en del alene, noe som også øker kreativiteten min og jeg har lavere terskel for å prøve ut alt og da blir det veldig lite høytidelig. Det gir meg mulighet til å utvikle idéer og ta med de videre for å bygge på det videre med riktige folk

  

Viktig! Når var første gang du fikk bekreftelsen på at musikken din betød noe mer enn bare for deg selv?

  – Jeg viste en låt til en venninne for en stund tilbake og hun mista det helt og begynte å grine masse, det var et fint øyeblikk haha<3

  Fortsetter under bildene

  Foto: Øystein Kind

  

Fin følelse da! Kan du nevne tre artister du hadde likt å bli sammenlignet med?

  – Turab, Turab og Turab

  

Du har skjønt det ;) Med en større låtkatalog kan man ikke unngå spørsmålene: Hva blir det neste og har du et form for drømmeprosjekt i tankene?

  – Jeg drømmer om å jobbe med masse flinke mennesker og banke ut låter hele tiden og gi ut mange album med ulike konsepter. Jeg er veldiiiig godt i gang med det ;)) Det er vel egentlig det, etablere meg skikkelig og gi ut store album som folk kan integrere i hverdagene sine <3

  

Kuuuult! Ellers, noe fett som skjer framover?

  – Masse spennende, dere får følge med! <3

  Herlig! Takk for praten!

  Hør Turab - «Ikke tenk på meg» nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #interview #turab #sonymusicnorway

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?