TURAB: – Den handler i hovedsak om å hele tiden være i en endeløs loop

  Turab er klar med sin andre singel for året og slapp nylig den fengende låten «Igjen». Med seg på laget har han Temur og ikke helt uventet kan dette fort ende opp som en av sommerens mange hitlåter.

  Foto: Sony Music

  Som ofte er følelser og fornuft stadig i konflikt, men det skaper mye frustrasjon - og ikke minst inspirasjon. Tematikken i «Igjen» tar for seg om hvor vanlig det er å bli værende i et dårlig forhold. Selv når man vet at man kommer til å bli såret, så gir man etter. Igjen og igjen.

  Når Turab og Temur sier at de går «way back» så snakker man virkelig langt tilbake. Typ før de ble født. Mødrene deres gikk på ungdomsskole sammen. Det er allikevel ikke oppveksten som binder dem sammen, men musikken.

  Denne våren blir Turab ferdig med sine studier, så da blir det musikk på fulltid. Og både Temur og Turab gleder seg aller mest til å spille denne låta live. Og nyte sommeren. For vinteren varte altfor lenge i år.

  Vi tok en prat med Turab nedenfor:

  Heisann Turab! Hvordan har du det om dagen?

  – Yoo! Jeg er midt i en heavy skriveprosess om dagen, leverer bachelor om en drøy måned. Ellers har jeg det veldig bra og smiler så mye jeg kan :D

  Godt å høre! Hvordan har 2019 vært så langt og hvor klar er du for våren?

  – 2019 så langt har vært utrolig spennende og gøy, og jeg føler jeg har vært sykt effektiv. Våren kan bare komme asap fordi jeg har masse overraskelser til folka der ute<3

  Kult! Nå er du aktuell med «Igjen»! Hvordan føles det å slippe den?

  – Det blir sykt deilig å slippe låt, som alltid! Nervene som kicker inn 23:59 rett før låta er ute ved midnatt er noe av det beste, og det tror jeg alle artister kan relatere seg til, haha! Jeg har gleda meg evig lenge til å gi ut denne her, det blir spennende! Gleder meg til responsen :)

  Fortsetter under videoen


  Turab, Temur - Igjen

  

I korte trekk hva handler låten om for deg?

  – Den handler i hovedsak om å hele tiden være i en endeløs loop - noe man kan oppleve med alt. Eksempelvis dersom man er i et forhold og er veldig svak for vedkommende som kanskje ikke har samme intensjoner som deg, og de utnytter denne svakheten kanskje for å dekke ett tomrom i livet sitt. Du faller for fristelsen hvis de for eksempel spør om å henge eller inviterer deg over til dem. Og det skjer igjen og igjen.

  

Du tar opp det om å bli værende i et dårlig forhold. Hva tenker du om nettopp dette?

  – Jeg har en del erfaringer gjennom folk jeg kjenner som har havnet i slike situasjoner, der du er så dypt inn i et forhold og det er et etablert forhold i den grad at du ikke får deg ut selv om mye tilsier at du burde. Hvis man er i et giftig forhold, eller generelt i livet, så MÅ man sette seg selv først og elske seg selv (lettere sagt enn gjort, men likevel ikke hehe). Man må ikke la andre definere ens egen lykke og velvære.

  

Hva hadde du selv gjort?

  – Det er utrolig vanskelig å sette fingeren sin på det, men jeg tror det handler veldig mye om innsikt. Dersom begge parter skjønner at dette er et dårlig forhold å bli værende i, som bryter dem ned, så er det viktig å snakke om det. Kommunikasjon er nøkkelen til alt. Men vi er jo bare mennesker, og alt vi vil er å bli elsket så jeg skjønner at mange, inkludert meg selv, er svake når de vet at det finnes snev av noe kjærlighet i ulike forhold.

  

Du har med deg Temur. Hva syns du om jobben han la ned og hvordan har det vært å jobbe sammen?

  – Temur er en dyktig musiker og jobben han la ned preger låta i stor grad. Vi har skrevet og toplinet hele låta sammen og kjemien mellom oss er veldig unik. Det å jobbe med Temur i studio er hyggelig. Selv om det ikke er collabs vi alltid jobber på, er vi ofte i studio og hjelper hverandre, noe jeg synes er utrolig chill :)

  Fortsetter under bildet

  Foto: Sony Music

  

Har du/dere noen uvaner i studio?

  – Hahah om vi har. Vi bruker aaaltfor mye penger på kebab og ulike varianter av sukkerfri brus. Og så er vi helt forferdelig dårlige på å dra hjem når hjernen sier at vi burde legge oss...

  

Haha, ser det for meg. Hvordan har prosessen med låten vært da?

  – Det hele startet med Kjell i studio og viben var magisk. Vi starta på noe, men følte det ikke helt så vi bladde gjennom masse filer, og det dukket opp en fil der produksjonen het «Igjen». Temur hørte potensiale i låta og begynte å nynne igjen og igjen, og «iiiigjen» bare falt naturlig ut av munnen min, og bæm! Så hadde vi refrenget på under ett minutt, haha!

  

Ellers, hvordan blir tiden framover for din del?

  – Fremover så skal jeg koke opp masse musikk som alltid, men nå jobber jeg på enda større prosjekter og lenger frem i tid. Det er en farlig spennende tid i vente nå! Og så er jeg snart ferdigutdannet sosionom i tillegg, det er litt sexy da la oss være ærlig :P

  Hør Turab, Temur - «Igjen» nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #interview #turab #temur #sonymusicnorway

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?