WNDR: – Musikk er det jeg har tatt mer seriøst enn noe annet

  WNDR er tilbake med ny musikk og denne gang med «Over It». På laget er den britiske sangeren og låtskriveren Samuel Eli og sammen leverer de en sikker vinner for dansegulvet.

  Foto: Remi Salievski

  Martin Sawyer, bedre kjent under navnet WNDR, teamer nok en gang opp med plateselskapet Epic Tones Records, som per dags dato står bak utgivelsen av hans hittil største låt, nemlig «Medicine» og «Radio Edit»-en av samme låt. Den nærmer seg sakte, men sikkert vanvittige 5 millioner strømminger på Spotify alene.

  På «Over It» skildrer Samuel Eli låtens tema med sin strøkne vokal, om det å ha eks-kjæresten på dansegulvet med en annen, at man ikke er over henne og hvordan dette er sårende å være vitne til.

  Vi tok en prat med WNDR nedenfor:

  Heisann Martin! Hvordan har du det om dagen?

  – Hei du, har det kjempebra, takk!

  Godt å høre! Nå som høsten og mørketid er over oss, hva liker du best å gjøre?

  – En fin kombinasjon av serier, musikk-laging og chilling med kidden :)

  Fin kombo! Først og fremst, kan du si hva historien bak valget av artistnavnet ditt er?

  – Jeg gikk under navnet «No1da» (Nowonder) før, da jeg endret litt på sjangeren bestemte jeg meg for og begynne på nytt med et nytt alias. Da var det naturlig for meg å lage et alterego «WNDR» (Wonder).

  Fortsetter under videoen


  WNDR - Human

  Forståelig, for det andre, hvordan vil du presentere deg for de som ikke kjenner til deg og din musikk?

  – Som WNDR vil jeg presentere meg som en house-dude som elsker en fet fest! Musikken min er som regel opptempo, house-basert med litt urbane/pop-elementer.

  

Fin presentasjon! Du slapp nylig låten «Over It»! Hvordan har det vært å gi den ut og hvilken historie skjuler seg bak det hele?

  – Ja, det stemmer, dette er faktisk en av de låtene det ikke er en kul historie bak. Fikk noen vokaler tilsendt på mail, valgte den jeg likte og en time-ish etter var låten det den er i dag :)

  

Effektivt da! Med på laget er Samuel Eli. Kan du fortelle litt om hvordan du kom over han og hvordan du går fram når du velger deg ut vokalister?

  – Samuel Eli en en kompis av meg som egentlig går under et annet navn, men tenkte at siden denne låten var litt ut av hans vanlige sjanger i form av vokalbruk, så byttet han navn for denne låten. Som regel har jeg en policy på å ikke bruke artister som ikke har morsmål som engelsk. Da jeg helst vil at ting skal høres autentisk ut for lytterne.

  

Forståelig, viktig å ikke bryte mønsteret :) Hva vil du si er signaturlyden din?

  – Signaturlyden min hmm... Tror nok heller jeg har en signatur-progresjon. Men bruker mye synther og piano tror jeg vel det er i omtrent alle låtene mine. Så kanskje piano?

  Fortsetter under bildene

  Foto: Remi Salievski

  

Kan si meg enig i det! Hvordan jobber du ellers med musikken din i hverdagen?

  – Jeg jobber nok som regel med musikk hver eneste dag, noen dager slapper jeg bare helt av og gjør noe annet. Men går som oftest i musikk på en eller annen måte.

  

Skjønner! Du gir normalt sett ut dansbare låter, men har du noen planer om mer nedpå utgivelser i fremtiden?

  – Kult spørsmål! Ja, jeg har tenkt på det. Produserer jo litt av hvert for andre, så produksjoner fra meg som er nedpå får man nok hørt snart, men om de slippes av meg er enda usikkert. Er det noe folk vil høre kan jeg seff gjøre det!

  

Vi er gira, trust me ;) Har det vært et bestemt øyeblikk som gjorde at du bestemte deg for at du skulle lage egen musikk?

  – Hehe, husker faktisk ikke om det var et spesielt øyeblikk. Startet jo og lage musikk da jeg var 10 år gammel. Har egentlig ikke gjort så mye annet i livet, så nå er det vel mer en del av meg enn noe annet.

  

Hehe, fair enough det da! Ellers, hva er next move for WNDR?

  – Next move er som følger; *trommevirvel*: Jeg slipper ny singel allerede 8.nov som jeg gleder meg enormt til! Etter det er det pause fra utgivelser. Familietid, så skal jeg på igjen med noe kule ting allerede i januar, så følg med på sosiale medier!

  Herlig, vi gleder oss!

  Hør WNDR - «Over It» feat. Samuel Eli nedenfor:


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #interview #wndr

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?