JUICY 11 YEAR ANNIVERSARY: YELAWOLF, PATSKI LOVE & CHRIS STALLION!

  Gratulerer med dagen Juicy!
  DJ-duoen Juicy fylte nylig 11 år. Etter et storslagent tiårsjubileum på Vulkan i fjor, slo de like gjerne på stortromma i år også.

  Når Patski Love og Chris Stallion inviterer til dans, er det bare å møte opp i sneakers og t-skjorte, for er det én ting Juicy kan, så er det å lage fest. På lørdag var det endelig dekket for et saftig 11 årsjubileum. I tradisjonens tro leide de like gjerne hele Vulkan, inviterte artister, og hadde dørene åpne for en hjemme alene-fest. Junkyard er glad i en god fest, og tok selvfølgelig turen innom.

  Gutta gjør det de kan best og snurrer plater for en voksende crowd. Køen utenfor strekker seg forbi Mathallen, og det er mye som tyder på at denne kvelden blir legendarisk. Astrid Smedplass og Kaveh rocker dansegulvet, mens Yelawolf varmer opp backstage. Sistnevnte nekter å gå på scenen før salen er fullstappet, og det tar ikke lang tid.

  Publikum roper på Yela, og den tynne tatoverte rapperen fra Alabama entrer scenen. Han drar «Till It’s Gone», og et par andre låter fra det nyeste albumet. Han gir oss også en smakebit av gamle gode pre-country Yela. Det bryter ut noen slåsskamper, en mini mosh pit, og plutselig er det en fyr i rullestol som crowd surfer. Yelawolf vet å lage stemning. Han gir så en fin hyllest til de som døde i terrorangrepene i Paris. Konserten er av en ekte sørstatskonge med et stort hjerte, og enda større talent. Ballonger blir sluppet fra taket, men dette er alt annet enn en barnebursdag. Han går av scenen og råkliner med forloveden sin, før han går på igjen. Publikum var helt gærne etter mer.

  Mens den franske platerytteren DJ Just Dizle spiller ute i salen, er det også god stemning backstage. Dreamon varmer opp, mens Arif , Kaveh og Unge Opel turner opp med Philip Emilio. Kan vi se et Nora Collective x 5 Star samarbeid snart? Det er uansett klart for afterparty og Dreamon er førstemann på. Etter å ha tatt en pause fra musikkscenen og jobbet på Zara, har han endelig gjort et comeback. Dreamon startet tidlig, og imponerte stort med freestyles før han også begynte å synge. Publikum er glad for å ha han tilbake, og det er tydelig at han trives på scenen. Han leverer og drar blant annet den nye låta «Like You Love Me». Han avslutter med å slippe mikrofonen i gulvet før han spaserer av scenen i god divastil.

  BAWS sin egen fløyelsprins Philip Emilio hopper på scenen og synger om pelikaner. Han gjør en deilig remix av Leslie Tay’s «Sex Och Semester», før han får med Arif og Unge Ferrari på «FakkerMedMeg» og et par andre låter. Gutta fra Nora Collective lager liv før både de og Juicy takker for seg. Lysene skrur seg på og det er svært få jenter som fortsatt har sminken på plass. Dette tyder på en bra kveld!

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?