Party: JUNKYARD & SUPREMACY

  Med konserter i hvert rom, beer-pong på taket, skate-contest i stua og digg mat i hånda var det årets hjemme-alene fest på Rockerfeller den 16 august.

  Hva skjer når Junkyard og Supremacy slår seg sammen, leier ut hele Rockefeller, og inviterer alle kjente? Ja da får man den beste hjemmefesten siden det derre party hos Jan i 2007. Jeg tipper vi slo Petter Stordalens hagefester ned i støvlene. Med en knippe kjente DJ′s og artister, var det fullt med liv og stemning i alle lokalets kriker og kroker. Det som kunne ha vært en nykulturell smeltedigel, der fotoutstilling møter skatekonkurranse og ølleker, var mer lik en voksen barnebursdag, med fargesprakende ballonger og 20 kilo glowsticks. Boller og brus var byttet ut med øl og veggisgrillspyd med hummus, mens stolleken var erstattet med skatekonkurranse og beer pong. Mens hipsterne hadde raveparty på taket, og Nora viste frem bildene sine, satt jeg alene backstage og slurpet i meg øl fra en vaskeekte rød amerikansk plastkopp. Her kunne alle og en hver mann finne sin nisje. Onkl P for eksempel, var i følge han selv bare der for å se på jentene. Etter mannen som tydelivis er inspiret fra gudfaren, Don Martin(o) fremførte tidenes dårligste sang om å kjøre isbil, fikk vi to ord med artisten bak scenen. - Har du kjørt isbil, spurte jeg. - Ja, da vi lagde videoen så kjørte vi isbil i en uke, sier han fornøyd. Jeg har enda ikke sett videoen, og blir heller fistet med en knust glassflaske før jeg ser den, men hei, om noen er keen så kjør (isbil) på!


  Mens vi tok bilder å snakket med Don Isbil, møtte vi også på den finske rapperen Noah Kin. Har du ikke hør på/om han, anbefaler vi en søkerunde på Spotify. Den 20 år gamle rapperen er født ved Bærum sykehus, og bodde i Norge ett år før han flyttet til Mummiland. Til tross for sin unge alder, ga han ut sin tredje plate «See Me Now» i mars, og har varmet opp for artister som Kendrick Lamar, Wiz Khalifa og Earl Sweatshirt. Les intervjuet med Noah Kin her.




  Full line-up:
  Noah Kin (FIN)
  Don Martin & Nilsenbanden
  Degos
  Rohat Ciftci
  Nalband Nalband
  Fred Fades
  Damien
  Remo
  DJ Chali
  Oh Mama! Crew
  SnapnCrackle
  Ida Dillan ( Shut Up Girl)
  KuuK
  Freddy Fisk & Ananasdude
  Bright



  Tekst: Radiculouslife
  Foto: Mikkel Fykse, David Gallefoss og Radiculouslife.


  Tags: #supremacy #rockefeller #party #hjemmealene

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?