Junkyard Season Ender @Hemsedal Cafe - PT.2

  1. mai helgen i Hemsedal er lik: Russetiden + 17 mai + nyttårsaften + Roskilde ganger ti. Ok, jeg overdriver litt, men det tar av. Man feirer sesongavslutning og at sommeren endelig er på vei.

  Dette markeres ved å stå på en snøfjøl, og surfe på den siste slushete snøen som eksisterer. Bakkene er fulle av festglade mennesker, om du skulle være så uheldig å tryne, smaker i hvert fall snøen øl. Hell i uhell. Sola skinte for fullt hele helgen, og fulle mennesker i lykkerus, sto på ski og snowboard med fullt karneval utstyr, Coachella what?

  Om du har vært i Hemsedal rundt denne tiden, kan du umulig ha gått glipp av de årlige festene Junkyard arrangerer. På Lørdagen var det svett og kaos stemning inne på utestedet Hemsedal Café. Junkyard hadde fått med seg ”The Voice” artistene Aleksander Valmann, Adrian Jørgensen, og Malin Standberg. Konserten startet med rolig gitarkameratene hallelujastemning, før Junkyardambassadør og rapper Damien, kom og tok over showet.

  Jeg tok en kjapp prat med avholdsrappern Damien etter konserten:
  Du har valgt en livsstil der du ikke bare holder deg helt unna tobakk og alkohol, men du har også valgt å være vegetarianer. Hvorfor det?

  - For 7 år siden, valgte jeg av helsemessige, økonomiske, og personlige grunner å bli straight edge. Når det kommer til å være kjøttfri, er det av den genuine kjærligheten jeg har for dyr. Jeg vil ikke at noen skal lide for min del, men jeg spiser fortsatt fisk.

  Hvordan var det å feire 1. mai i selveste Hemsedal og regjere lørdagens show?

  - Haha, det var sinnsykt fett og vanvittigbra stemning! Jeg er veldig glad i fest og moro, selv om jeg ikke drikker.

  Er det vanskeligere å rappe i den tynne luften i fjellet?

  - Kan ikke si jeg egentlig kjente noen vesentlig forskjell, men kanskje jeg hadde merket resultatene av litt høydetrening?

  Jeg føler musikken din er en blanding av Macklemore og Immortal Technique. Hvem sammenligner du deg selv med?

  - Er det fordi jeg er hvit? Jeg er heller ikke politisk, så den var ny. Jeg liker egentlig ingen av dem, hehe. Jeg vet ikke helt hvem jeg ville sammenlignet meg med, men unike rappere er de som har inspirert meg til å bli den jeg er i dag. Jeg er inspirert av Method Man, Cage, Necro, Lil Wayne, Kendrick, og Kanye.

  Er du en sinna rapper?

  - Jeg er en artist som lager låter om hele følelsesperspektivet, men det er jo mye som er aggressivt… så kanskje litt? Jeg er en veldig balansert og snill fyr allikevel da.

  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #hemsedalcafe #damien #malinselinestrandberg #aleksanderwalmann #adrianjørgensen #junkyardxxxy #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?