Album Release "Karma Slow But Karma Just" by Damien

  "Karma Slow But Karma Just" er navnet på Damiens nyeste album! 2015 er året der JUNKYARD XX-XY ambassadør Damien virkelig tar steget opp!

  Karma Slow But Karma Just er navnet på mitt nyeste album og fikk faktisk ikke navnet sitt før ganske sent i prosessen. Navnet var noe helt annet før ideen dukket opp forteller Hønefossrapperen Martin "Damien" Bråthen.

  Damien har vært JUNKYARD XX-XY ambassadør en god stund og vi venter spent på hvordan publikum mottar albumet! Han fikk stor oppmerksomhet i høst da han gjorde en coverversjon av hitlåta Styggen På Ryggen av OnklP og de Fjerne Slektningene på engelsk med låta Devil On My Back.

  Essensen i albumets låter så sant som tittel er at selv om karmaen er treg og virker urettferdig noen ganger, så er det alltid rettferdig og man får det man fortjener. Legger man ned titusenvis av timer i noe så blir man god og man får den oppmerksomheten man fortjener.

  Albumet har ingen andre gjesterappere, men har 4 sangere som er med på hver sin låt. Terje Tylden, Ava, og JUNKYARD XX-XY kollegaene Aleksander Walmann og Adrian Jørgensen. Gjestene har noe nytt å tilby lytterne og hvert spor er laget i håp om at samarbeidet skulle oppstå.

  Alle spor er produsert av Damien og albumet er spilt inn i Indieaner Studios i Oslo.

  Foto: Daniel Pedersen
  Redigering: Emil Sollie
  Instagram: @eternaldamien


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #KarmaSlowButKarmaJust #damien #junkmusic #junkyardxxxy

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?