Karma Slow But Karma Just by Damien - Pt.1

  I ukene som kommer forteller Damien oss litt om tankene bak sporene fra albumet Karma Slow But Karma Just, hør hva han har å si om de 3 første låtene.

  Kingdom Hell er introsporet på albumet mitt, og er et skikkelig statement til alle plastikkartister og alle som tror at det å lage musikk er en lek. Igjen så sammenligner jeg hvor hardt jeg faktisk kjører på selv og alle mine problemer jeg har vært igjennom. "They think they're making money, they should making tracks, walking through hell, no idea how to make it back". Mange artister har ingen plan eller strategi og brenner lyset i begge ender, man kommer langt, men ikke i mål av å slite seg ut på unødvendige ting!

  Lionel Richie er første singel fra skiva og spor 2 på albumet. Låta har en referanse til låta "Hello" av Lionel Richie, hvor han sier "Is it me you're looking for?". Denne er skrevet på erfaringer jeg har gjort meg som beatmaker og hva folk forventer av deg uten at de i det hele tatt har betalt deg en krone for det. Det var mye frustrasjon rundt tiden jeg laget låta og de som følte seg støtt gjorde nok det for en grunn. "Learn that I don't sponsor shit".

  Geisha Green er tredje sporet på albumet og er en av mine personlige favoritter på skiva. Teksten er skrevet på samme tid som jeg skrev det forrige albumet mitt "Snake Eater" og tar for seg svik og forræderi. En geisha er en japansk konkubine eller prostituert, de er veldig vakre, men det er på utsiden. Grønnfargen er symbolsk for misunnelse og sjalusi. Det er alltid de som ser noen andre lykkes eller oppfyller sine drømmer og ikke klarer å erkjenne eller unne dem det, det er disse menneskene låta handler om og er til.


  Facebook: Damien
  Instagram: @eternaldamien


  RELATED PRODUCTS

  Jakke - Perfect bomber
  JUNKYARD XX-XY
  KR 499
  Solbriller - Shady
  JUNKYARD XX-XY
  KR 199
  -50 % Caps - Ryan shawty
  JUNKYARD XX-XY
  KR 100 KR 199
  -30 % Genser - Ben
  JUNKYARD XX-XY
  KR 349 KR 499
  -60 % Genser - Julian anagram
  JUNKYARD XX-XY
  KR 140 KR 349
  -60 % Bukser - Elliot
  JUNKYARD XX-XY
  KR 160 KR 399
  -60 % Bukse - lee
  JUNKYARD XX-XY
  KR 160 KR 399
  -60 % T-Skjorte - Give
  JUNKYARD XX-XY
  KR 80 KR 199
  -50 % T-Skjorte - Sam district
  JUNKYARD XX-XY
  KR 75 KR 149
  -50 % T-Shirt - Sam Island Vibes
  JUNKYARD XX-XY
  KR 125 KR 249
  -60 % Genser - Ralph Island vibes
  JUNKYARD XX-XY
  KR 200 KR 499
  -40 % Caps - Ryan felt
  JUNKYARD XX-XY
  KR 119 KR 199

  Tags: #damien #junkyardxxxy #karmaslowbutkarmajust #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?