Karma Slow But Karma Just by Damien - Pt.2

  I part 2 får vi høre Damiens tanker rundt de tre låtene Sonic Symbiosis, Bitter Tomorrow feat Aleksander Walmann og For You. I tillegg får dere sjekke ut da Damien og bandet The Wolves besøkte Oslo Sessions, se video over.

  Sonic Symbiosis
  Låta handler om mitt forhold til musikk og hvordan det har utviklet seg gjennom årene. Nedgang, depresjon, sorg, glede og oppturer, musikken har alltid vært der for meg. Låta er laget som om musikken var en barndomskjæreste som jeg forteller alt dette til, så den kan oppfattes ved første gjennomlytting at den er skrevet til en person, og dette er også intensjonen.
  "You and me babe, yeah we've come a long way so let people just say, what they say, what they say you and me babe, our love will never change if we both choose to stay, choose to stay, choose to stay "

  Bitter Tomorrow Ft. Aleksander Walmann
  Kanskje en av de fineste låtene på albumet og den blir også velsignet med Aleksander Walmanns fantastiske stemme. Sangen er en "våkna opp og føler meg kjip" sang. Tar opp mye bitterhet rundt ødelagte forhold både med kjærester og venner. Låta er et oppgjør med meg selv og mine holdninger som gjennom mange år har blitt vanskelige å forholde seg til. Jeg fremstår som en grinebitter av en drittsekk i låta og det er derfor den er "pakket" så fint inn som den er.
  "I can't help to notice, that you've pushed away those who were closest I know im hopeless, but your prognosis of our broken relation is based on stupid shit that i did and not on motives"

  For You
  For at man skal komme noen vei, så trenger man mennesker rundt seg. Mennesker som bryr seg og hjelper hverandre. "For You" er min hyllest til alle som er rundt meg og løfter meg opp, deler musikken min og gir meg motivasjonen som jeg trenger hver eneste dag for å fortsette med det jeg driver med. Jeg prøver å takke alle som er på konsertene mine personlig, men følte at jeg også trengte å gjøre noe ekstra for alle de fantastiske menneskene i livet mitt!
  "My silly habits are done, now I show love to the ones tagging along! I love you all to death for blasting my songs, and promise you all that more magic will come"


  Facebook: Damien
  Instagram: @eternaldamien


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #damien #junkyardxxxy #karmaslowbutkarmajust #junkmusic

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?