Life Inspiration by Espen Krøll

  Mange folk gjør kule ting, kreativ ting, skaper ting. Mine favoritter er de som får meg til å føle noe, samma hva det er!

  Hva har jeg som ikke du har, hvorfor leser du det jeg skriver, og ikke motsatt? Vel, jeg satt meg ned å skreiv, du sitter og leser, så lett er det. Gjør eller observer, opp til deg selv. Jeg er stor fan av å gjøre ting, går ut døra det kan være farlig, det er folk der. Samtidig så er det folk der, de gjør ting, de er mer spennende enn veggen hjemme.

  Mange folk gjør kule ting, kreativ ting, skaper ting. Mine favoritter er de som får meg til å føle noe, samma hva det er. Blir spesielt tiltrukket av folk som utfordrer det etablerte. Rockere, Brettkjørere, Fotografer, studenter, og skribenter. Alle prøver å endre samfunnet til det bedre på sin måte, enten ved å utfordre samtiden, eller dokumentere folk som utfordrer normalen. Finner fjellklatreren mer inspirerende enn flagget på fjelltoppen. Folk som er på vei opp, og gjør noe er mye mer spennende å følge med på enn de som har vært på toppen. De på vei opp kan falle, men med min hjelp, og min dokumentasjon kan jeg gi dem ett ekstra dytt på veien. Ikke gjør som morra di sier, gjør heller ikke som alle andre. Er det noe du synes er feil, fiks det, er det noe du kan gjøre bedre enn andre, gjør det.

  Da jeg var 16 begynte jeg å spille gitar, i band. Alle andre spilte den samme musikken. Jeg ville høre musikk som ikke hørtes ut som Metallica. Det har resultert i mange konserter med bandet mitt LLfinger. Vi har reist rundt i Norge, spilt med folk, for folk, og ikke minst for oss selv. Som mange andre kan jeg lukke øynene og tenke tilbake på det tidspunktet som endret alt. Jeg var 12 år på besøk hos fetteren min. Det var på vinteren, vått og grått ute, han satt på Crazy Train, av Ozzy, og vi tok en reise inn i musikkens verden. Etter det har jeg alltid lett etter den neste reisen. På konsert med folk er jo det beste, alene med en bra skive er det nest beste, og passer perfekt i hverdagen. Reise til en annen dimensjon, og legge igjen de negative følelsene der. Det er min avhengighet, det er sånn jeg takler hverdagen. Prøve det du og, dersom hverdagen noen ganger blir litt tung, ta en pause med en artist.

  Jeg er glad i deg som leser dette, du er med på å forme framtiden, og jeg vil ha deg med, jeg ønsker å få deg med ut å gjøre fete ting med meg. Dersom jeg inspirerer en av dere til å løfte på ræva, gå ut å skape noe, si ifra jeg vil dokumentere det. Vil dere dokumentere noe folk gjør, vil jeg lese det!
  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #music #inspiration #llfinger #junkyardxxxy

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?