Stavernfestivalen Afterparty #lightitup

  Gira på å riste på baken etter tonnevis av minneverdige konserter? Ingen fare, Junkyard er definitivt på saken! Fra 7-9 juli arrangerer Burn Energi (I samarbeid med Junkyard) verdens feteste afterparty med konseptet Light It Up. Årets setting arrangers på Sliperiet I Larvik, der du kan oppleve flere fantastiske artister. Her er en liten guide over tre artister som du definitivt ikke kan gå glipp av!

  Foto: Anki Grøthe
  Tekst: Felicia Noelle Donkor

  LOVELESS
  Eirik Tillerli og Fillip Kollsete, eller Loveless som de heter, har definitivt markert seg iløpet av de siste årene. Med R&B og britisk klubbmusikk i fokus, ønsker de å lage musikk som rører hjerteroten. Med tre utgivelser, har de allerede klart å fange oppmerksomheten i utlandet og hjemme I Norge. Ikke så dumt for to små trøndere. Vi gleder oss helt sinnsykt masse til de rister Larvik i fillebiter.


  AUTOLASER
  Med remixer fra artister som bl.a. Skrillex, Snoop Dogg og Diplo på CV, har Autolaser så og si laget sin egen sjanger som er helt umulig å ikke bli fanget av! Trønderen har også fått æren til å åpne etterfesten den 7. Juli. Dette kan du ikke gå glipp av!


  ES MAY / STISEMA
  Es May har lenge bært en vokal som er helt magisk. Sammen med Stisema, har de sluppet ut den fantastiske låten «Hold On» med Es May som vokal. Etter kun ni dager gikk den på Spotifys Norway Viral 50. Opplev dem på årets etterfest Light It Up


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #junkmusic #stavernfestivalen

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?