Lookbook: New Black SS15 + Interview

  Andreas Undén fra New Black forteller om den nye kolleksjonen, gir stylingstips og plukker ut sine personlige favoritter.

  New Black har kun eksistert i fire år, men har allerede blitt et av de viktigste streetwear merkene i Skandinavia. Hadde vi befunnet oss i New York eller i Tokyo ville de kalt merket det nye Supreme eller A Bathing Ape. Den nye kolleksjonen fra New Black kommer snart både til USA og Japan. Vi er veldig spent på å se hvordan kolleksjonen blir mottatt der borte, men vi aller mest glade for at kolleksjonen endelig har kommet. Vi tok en prat med Andreas Undén, en av gründerne for å høre hva han hadde å si om sesongens plagg.

  Hvordan tenkte dere før denne kolleksjonen?
  Vi vil stadig utvikles som varemerke. Utfordringen er å gjøre det samtidig som vi tviholder på hva New Black faktisk er. New Black`s røtter går tilbake til 90-tallets hiphop kultur, men det er viktig for oss og ikke stå helt fast i fortiden. Kombinasjonen av det gamle og det nye er det som blir best.

  Hvordan får dere til å være det nye svarte denne sesongen også?
  Så lenge vi er trofast til hva vi er og det vi elsker kommer vi til å være relevante.

  Hva anser du som et kjennetegn på streetwear scenen?
  Som de fleste streewear merker så startet vi også med hundre prosent fokus på prints. Det er det vi er best på. Godt arbeid og gjennomtenkt grafikk. Det kan være en all-over-printed hoodie eller en tskjorte med et brodert emblem på brystet, er grafikken ofte sentral i det vi gjør. Grafikken er ofte i fokus når det gjelder streetwear, det vi skiller oss ut på er gjennomføringen, vi er litt skarpere.

  Hvordan styler man et antrekk best med deres plagg?
  I dag er vår kolleksjon såpass bred at det er vanskelig å gi et svar på det spørsmålet, men det blir nesten alltid best om man blander mer en et merke. Et annet sylingstips er å mikse sporty med noe mer classy og vice versa. Sneakers til skjorte og loafers til alle.

  Hvilke er dine personlige favoritter?
  Rocks Tee og våre Tackle Mesh Jersey er nok mine personlige favoritter akkurat nå. Men det forandres seg utover i sesongen. Spør du oss en måned har sikkert en ny favoritt.

  Klikk her for å finne alt fra New Black.

  Tags: #lookbook #newblack #ss15

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller
  Glemt passord?