Photo diary: Mayka og Julia Rio i NYC - Del #1

  Mayka og Julia Rio tar med oss på deres reise til New York. Her kommer den første delen av deres fotodagbok.


  Torsdag

  Vi startet dagen med å sjekke ut vårt nye nabolag, spiste lunsj og dro videre ned mot shoppinggatene rundt Lafayette. Vi ville aller helst sjekke de store streetwear-butikkene men til vår store skuffelse var både Supreme og Stussy stengte. Det var ekstremt mye folk overalt og trafikk...og mye av alt egentlig.

  Alle inntrykkende gjorde oss utslitte, og vi ble raskt enige om at det eneste rette var å ta en «afterwork». Når vi så lette etter en passende bar, stoppet folk oss på gaten og sa at det så ut som vi hadde et pysjamas party. Det var jo hyggelig at Lazy Oaf-kjolene sprer god slumber-party faktor. Når vi endelig fant et bra sted fikk vi en skjellepreken av bartenderen. Vi har tydeligvis ingen anelse om hva de forventer seg i driks i NY.

  Det var i hovedsak touristtyle over oss den dagen. Gikk med nesen i kartet, overalt hvor vi skulle. Vi fikk uansett en fin avslutning med basketball, beerpong og spasertur i Greenwich Village.  Fredag

  Etter å ha sovet lenge dro vi til Williamsburg i Brooklyn og fant en rooftop hvor vi spiste lunsj. Orket ikke planlegge så mye, surret for det meste rundt og så på second hands og gatekunst. Maja ville ha egentid og gikk på salong. Jeg shoppet på den fete vintagebutiken Buffalo Exchange.

  Dagens happy hour ble tilbrakt på en bar med tusen ulike brettspill. Det ble Jenga og allsang til Jay Z - New York. (Ja, vi er turister.) Dro deretter videre til Knitting Factory og så på en konsert med Happy People. Bra soul hiphop og vanvittig stemning! Vi var ekstremt trøtte etter det, men svingte allikevel en liten tur forbi Union Square før leggetid.

  Dagen kan oppsummeres slik: fet stemning og mye streetkultur. Basket, kunstnere som maler på gaten, rap-og dancebattles. Sykt inspirerende! Det kjennes virkelig ut som et sted der ekte talenter samles hver helg for å føle fellesskap og for å bare kjøre sin greie.
  Lørdag

  Man blir så overraskende sliten av å spasere rundt 12 timer om dagen, så vi bestemte oss for å ta det litt roligere. Hadde en avslappende morgen med amerikansk bagel frokost. Etter det reiste vi enda en gang til nedre Manhattan for å sjekke butikker. Kjøpte hver vår buckethatt og gjorde noen gode salgskupp på A-life.

  Tok det smarte valget og sov litt siesta før kveldsaktivitetene. Kjøpte masse sushi på Wholefoods og kjørte vorspiel i leiligheten. Natten brukte vi til å gå bar til bar på Bedfor Avenue i Brooklyn (også kalt hipstermekkaen). Vi drakk billige margaritas, filmet og fotograferte. Ble litt high on life og lurte alle med at vi kom fra SVT. Gjett om vi fikk mange nye venner!?


  Foto: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #mayka #juliario #newyork #nyc #traveldiary

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller