Photo diary: Mayka og Julia Rio i NYC - Del #2


  Mayka og Julia Rio tar oss med på deres reise til New York. Her følger andre del i deres fotodagbok.


  Søndag

  Vi våknet opp dagen-derpå i ganske dårlig form og med liten motivasjon for å gjøre noe storslagent. Ruslet rundt på loppemarkeder i Midtown Manhattan, fikk oss en Starbucks-kaffe og besøkte noen flere secondhand butikker. Overlegent bra med vintage butikker i nettopp dette området.

  Ved lunsjtid fikk vi endelig spise ukens første Whole Foods-salat (vår favorittbutikk med BARE økologiske produkter). Salat buffén er helt magisk. Avsluttet ettermiddagen med å stå bom fast på t-banen i nesten halvannen time. Det var ombygninger overalt og vi følte oss som en gjeng med bort forkomne barnehagebarn.

  Vel hjemme sovnet Maja som en stein, mens vi andre tok en kveldstur til Time Square. Julia benyttet anledningen til å yarnbombe og Johan spilte inn litt materialet til sin musikkvideo.  Mandag

  Vi ble syke av vår aircondition. Våknet med tett nese og vondt i halsen. Vi kom oss allikevel ut og gikk to timer langs Broadway. Fikk en a-ha opplevelse og innså at det faktisk går å ta seg rundt til fots og at bykjernen ikke er uoverkommelig stor. Møtte senere opp med de andre og spiste lunsj på den svenske kafé-kjeden FIKA. Gikk deretter videre til Highline Park som er en super fet park bygd rundt gamle jernbanespor. Fine omgivelser og turområde. Vi tok litt bilder og goofed-around i noen timer..

  Når kvelden kom smygende tok vi en happy hour på vår favoritt gate Blecker Street (en øl 14 kr) og hang resten av kvelden i Central Park. Der var det filmfestival hele uken med utendørskino. Fantastisk atmosfære med tusenvis av mennesker på piknik og park hang-out. Julia sov gjennom hele filmen, mens vi andre lo og applauderte til Big fra 1988. Her begynte vi faktisk på et eller annet tidspunkt å føle oss litt mer som ekte New yorkers..  Tirsdag

  Vi kjente at vi var klare for Brooklyn igjen og for utforske Williamsburg litt nøyere. Satte oss på en koselig kafé i noen timer og alle puslet med sine egne saker, skrev dagbok, fikset bilder og musikk. Det var en varm dag med opp mot 30 grader og det var så vidt vi orket å subbe av gårde for å titte i butikker og se på streetart.

  Bestemte oss for enda en gang å shoppe mat på Whole Foods og enda en gang se film på open air kinoen i Central Park. Man blir sliten av storbylivet. Vi så The Royal Tenenbaums og nøt sommerkvelden..


  Foto: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #photodiary #nyc #juliario #mayka

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller