Photo diary: Mayka og Julia Rio i NYC - Del #3


  Mayka og Julia Rio tar oss med på deres reise til New York. Her følger tredje delen i fotodagboken.


  Onsdag

  Spiste frokost på byens mest kjente bagelcafé Absolut Bagel. Det var på tide å forlate New York og vi vinket farvel til Johan som skulle hjem til Sverige. Resten av gjengen hoppet på et tog til New Jersey Shore. Der skulle vi være de siste dagene i Julias farfars sommerhus.

  Spennende å reise utenfor byen og se litt mer enn bare city! Det ble en veldig koselig ettermiddag. Vi handlet, lagde veggismat til slekten Riordans, badet og spilte kort. Deilig med havluft og stillhet.  Torsdag

  Våknet til lyden av bølger. Kjørte Julias farfars bil og handlet masse grønnsaker og laks fra den lokale fiskehandleren. Et helt annet liv! Hang med Julias slektninger og tok livet med ro. Solte oss, badet og surfet med boogie board.

  Begynte å føle oss nostalgiske og feriemodusen gikk over i fase to. Vi kunne lett blitt en uke til! Kvelden ble avsluttet med å leke på stranden og kikke på stjernene. Bekmørkt!  Fredag

  Siste dagen! Vi lagde en gigantisk frokost bestående av american pancakes og fruktsalat. Nøt de siste soltimene og passet familiens lille hund. Filosoferte over hvor raskt uken hadde gått men samtidig hvor mye inntrykk man får når man er utenlands. Alt blir så intenst og innholdsrikt på en måte.

  Vinket farvel til slekten og kjørte luksus taxi hele veien til JFK flyplass. Stresset rundt til vi tilslutt fikk gå ombord i flyet og puste lettet ut. Takk for denne gang USA. Alltid like fantastisk å se deg!


  Foto: Simon Lundgren


  RELATED PRODUCTS

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Tags: #photodiary #nyc #juliario #mayka

  Logg inn

  Har du ingen konto? Lag en ny!
  Eller